Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto mi poradi farbu, ktora naozaj prekryje vsetky sediny

wellaton

Cauko,ja by som bez farbenia mala cisto sive vlasy ,najlepsie kryje sediny Wellaton,ma aj rozne odtiene a nedrazdi pokozku,v zahranici som musela pouzivat loreal excelence nic moc ..musela som farbit kazde tri tyzdne.

loreal

lenca - paletka síce deklaruje krytie sedín ale nie je to pravda moja svorka si ju tiez kupila a lamentovala ze vobec jej sediny neprekryla :( preto som jej posunula tu recitalku ze nech vyskusa a naozaj bola velmi spokojná :) skusala aj odtien Havana a tiez bola spokojná vlastne ostala pri tejto značke :)

lenca.

ja mam sedin asi 20%, ale ani tych 20% farby, kt. som doteraz pouzivala, neprekryju. Hovori sa, ze palette kryje, tak som kupila taku krabicku, kde bolo pisane, ze kryje 100% sedin, trt makovy. Alebo si mam nechat palettku namiesto 30 minut hodinu? Poradte nejake triky. Za tie typy Nateu a Loreal dakujem. Pojdem kuknut nejaky moj odtien. No a najhorsie je, ze som tmavovlaska, a ked v lete trochu zosvetlim hlavu, zdoraznim -ze "trochu", tak vsetci okolo mna fujkaju, ze mi to nesvedci. Takze o to to mam tazsie, tmavovlasym je kazdy sedy vlas vidiet :-(

loreal

ja síce šediny nemám ale kúpila som si farbu od Loreal récital preference Toscane ale akosi som sa rozhodla nedať si ju a posunula som ju svojej svokre ktorá už má možno 90%šedín a bola úplne nadšená že konečne farba ktorá jej krásne chytla a nevymýva sa a ešte ma napadá neskúšala si radu od Natural easy green? špeciálne na šedivé vlasy sú tam pekné odtiene :)