ludia prosim napiste dnes nazor na suchy sampon

bara_m

ja uz cez dva roky pouzivam toni&guy refreshing dry shampoo a je vyborny. poslednych par 'strekov' je uz trosku viac koncentrovany a moze sa stat, ze zanecha biely film na vlasoch, ten vsak odstranite suchym uterakom. problemom je tunajsia cena - v UK som ho kupovala za 3-5 libier max, tu na nom obchodnici chcu spravit 100% zisk a predavaju ho za nehoraznych 300-400korun!

Klorane

Klorane má paradne suché sampony v spreji - puder je už totálne zastarala metoda. Dostaneš v lekárni a sú super!!!

kuk

existuje aj suchy sampon v spreji, dobre sa aplikuje, je skvely, jemnejsi, menej viditelny ako amica ALE aj vyrazne drahsi cca 13eur.
znacka: TONI&GUY Refreshing Dry Shampoo

Adulka

Suchý šampon vydrží možno deň-dva. Ono to vlastne vlasy neumyje, len tak trochu akože osvieži, zamaskuje to neumyté..
Radšej by som si umyla studenou vodou, ked tam inú vodu nebudeš mať, ako použiť suchý šampon.

silver

suchy sampon funguje len tak na 1 den, maximalne na dva. Nieje to nahrada, za normalny sampon. Ja to pouzivam ked sa mi nechec umyvat vlasy.Rano si to len poprasim na vlasy, tam kde vidno, ze mi mastneju, posucham uterakom a je to : )

mellinda

Dobra vec hlavne pre svetle vlasy, lebo ho v nich nevidno. A pre ten typ vlasov, ktore sa rychlo mastia od korienkov, hoci konceky su suche. Ja ho pouzivam pravidelne, neviem si to bez neho predstavit. Kazdodenne umyvanie by mojim vlasom urcite neprospelo, takze toto je vychodisko.