cawko, chcela by som sa spýtat, ci má niekto skúsenost s tehotenským testom znacky PEPINO....bo si ho idem spravit a chcem vediet ci je spolahlivý..bo bábo chcem...tak nechcem sa sklamat...ked mi neukáze pravdu...tak ak máte niekto skúúsenost dajte mi vedieet..prosíííííím..dakujeeeeeem :-)
je spolahlivý? prosíim
tak urcite sa vam to raz podari, neboj, len asi ked na to sstale myslis, tak t neprichadya... mozno ak na to prestanes mysliet, tak to pojde lahsie...ale neviem...psychika urobi svoje ....
a byvate uy sami alebo ako t mate poriesene?
tak ako osobne s ami to zda skoro, ale ak po nom tuzite, mate pre neho podmeinkz, tak preco nie? ja by som tiez uz babo chcela, ale priatel este nie, tak ho zatial nemame..... a to mame 24rokov... ale ak by prislo, tak by sme sa nebranili...samozrejme nijak zvlast nan nom nepracujeme....ved ray bude, dufam...hihi
a ako dlho ste spolu s piratelom , mate vlastne byvanie?
nikusik, to je mi naoyaj luto, pretoze som fakt rada ak otehotnei baba, ktora dieta chce, tuzi po nom....ale asi si budes musiet mozno pockat... amozno sa test iba mylil, uvidis, urob dalsi, za to nic nedas...mozem sa spztat kolko mas rokov?
tak si skus kupit rapiclear tehotensky test, ten je asi najlepsi ..... no ale skoda ked si sa tak tesila....
no baby, robila som si test...a bol negatívny :-( je mi to velmi lúto...ale co ak sa mílil??? lebo mi býva cudne...mávam bolesti podbruska...a sa mi zdá ze mi to brusko aj rastie...ale menstruáciu som mala pravidelne....ak by som bola tak by som bola asi 2 alebo v 3 mesiaci...ale co ten test a menstruácia?? je to normálne...asi nie...ach som zúfalá....
ja mam naozaj bohate skusenosti s tehotenskymi testami..mam styri deti..a vzdy mi ukazali spravne..nikdy sa test nemylil
najlepsi sposob ako nebyt sklamana je netesit sa prilis (co nejde) alebo neodkladat urobenie testu prilis dlho. drzim palce :)