potrebujem psychiatraaaaa

Príspevok v téme: potrebujem psychiatraaaaa
holka

ahojte...ja neviem co mam zo sebou robit....mam strasne vybusnu povahu,a straasne naladovu...niekedy vyletim na ludí uplne bez príciny a potom ma to mrzí...najme na mojho priatela:( a vsetko berem prilis vazne...ako to zmeniť???:(((naozaj ma to ubija,ja si nechcem robiť zo vsetkoho taku hlavu ako si robim,ale sama si neviem rady....ja vlastne potrebujem ....nebrať veci a zivot vazne a hlavne skolu!!!lebo z nej som uz fakt na hlavu.som 3cka na gym.a mam pocit ze do maturit skončím fakt na psychiatrii:((((....

.

brunca má pravdu. potrebuješ dobrý ventil, pri ktorom uvoľníš svoju energiu prirodzeným spôsobom. Vypadni s kamarátmi von na ten víkend. Ale nesnažte sa trčať niekde vo vnútri na chate pri chlaste. Myslím, že potrebuješ fyzickú aktivitu na čerstvom vzduchu.

brunca

mozno by bolo pre teba fakt lepsie navstivit dobreho psychiatra,no ten by ti predpisal uzivanie liekov, ktore by ta dost oblbovali a stlmovali.ty si pod hroznym tlakom,si ako hrniec ktory uz uz vykypi.musis vyfucat paru lebo to moze mat hrozne nasledky.jednoducho musis uplne vypnut niekam vypadni do prirody s priatelmi aspon na vykend uplne vypni hlavu nemysli na problemy, skolu.vycisti si hlavu aj srdce. neviem preco si vsetko tak hrozne beries,to sa skutocne ochvilu zblaznis.veci v zivote nemozes brat tak smrtelne vazne,vsetko sa da riesit.mozno by ti vazne pomohlo ist sa porozpravat s nejakym dobrym psychologom alebo kamoskou.