ahojte, rozmyslam o kopu anatomickeho vanskusa kvoli problemov s krcnou chrbticou. s akym mate dobre skusenosti? dakujem
Anatomicky vankus
Mám pocit, že som ich videla na www.goldea.sk Ako sa na ne kupuje povlak?
Doporučujem tempur vankúše. Ja som si ho objednala z www.prespanok.sk a som maximálne spokojná. Mám vankúš Symhony. bol sice drahší, ale rozhodne sa oplatil
a znacku Sissel nepozna nahodou nikto?
Tu znacku mam aj ja:) som ako tak spokojna, ale po nejakej dobe sa vylezal. V strede je maksi ako po krajoch. Zistila som, ze su este lepsie od neho:) v obchode s matracmi som si nejake poskusala a bolo to fakt ako nebo:D ked sa to skombinuje s nejakym super matracom. Len to straaasne vela stoji:P
ja mam krk vzdy na tej vacsej :) keby ho mam naopak tak by ma to bolelo po 5 minutach ... a znacka mojho je ze vraj Tarrington house... netusim ci jr to nejaka znacka ale je dobry .. to je hlavne..
Pocujte a na ktorej strane toho vankusa ma byt krk a hlava? pretoze ja si myslim, ze na tej sirsej vacsej.Ale potom som videla jeden obrazok, a tam ta osoba lezala na tom mensom kusku vankusa :P
a aky typ mate, resp. aku znacku?
odkedy spím na takom vankúši, je mi dobre, vôbec ma nebolí chrbát, myslím že sa oplatí
ahoj :) ja som si ten vankus zohnal cca pred 2 rokmi lebo som sa kazde rano zobudzal ako keby po mne celu noc niekto stupal... Uplne stuhnuty krk atd. ... A od vtedy je to omnoho lepsie... aj ked je to taky nezvyk na zaciatku lebo je to take mensie.. Ja s tym mam len a len dobru skusenost :)