Antidepresíva-aké máte skúsenosti???????

karilss

Antidepresíva bez predpisu - onlinecheappills.com Účinek se dostavil už po několika málo dnech - lepší nálada, chuť do života, klidnější spánek a usínání. Určitě pomůže v těžším období na blbou náladu a mírné deprese. Mne pomohlo toto

farmaceutka

Pravdepodobne najucinnejsie AD su lieky s obsahom venlafaxinu. Ale s neziaducimi ucinkami na zaciatku uzivania sa musi ratat vzdy.

ute

Ja sa , žiaľ, trápim s depresiami a úzkostnými stavmi už asi 3 roky. Zatiaľ neúspešne. Lieky prevažne zo skupiny tzv. SSRI, ako napr. Serlift, Paretin, Cipralex, neznášam a to tak, že mi je buď nevoľno hneď na začiatku a teraz beriem Paretin a bolo to tak aj po Cipralexe, že tá nevoľnosť a prehĺbenie depresie mi prišlo až teraz po 3 týždňoch užívania. Iné, ako napr. Ludiomil, Coaxil som znášala, ale tiež mi nezabrali ani po dlhodobom užívaní. Ak máte niekto podobné skúsenosti, poraďte antidepresívum, ktoré vám zabralo a asi po akej dobe. Prípadne, poraďte mi aj nejakého šikovného psychiatra v Bratislave, ktorý sa snaží Vaše problémy aj analyzovať a nielen striedať lieky. Ďakujem za každú radu a odpoveď, nakoľko som už zúfalá.

vrana5

Mam s nimi vynikajuce skusenosti, zatial 4 pokusy o samovrazdu vdaka nim, strata zamestnania, strata manzela, potrat, okradnutie o byt, vsetci by ma chceli vidiet mrtvu.

ada5

Ja beriem AD už pár mesiavo, ale len
polovičku talbetky na večer a cítim sa dobre, ale keď som ich vysadila do pár týždňov som mala veľké problémy, takže radšej ich už beriem pravidelne, žiadne vedľaješie účinny nemám, beriem citalopram

face

To bolo tak, ze som brala jedny, potom o mesiac mi dala ine a takto to islo asi dva roky. Ale pre mna najhroznejsie bola Zyprexa. To je strasne silne. A na ostatne nazvy si uz nepamatam, bolo ich velmi vela. Ale kazdemu sadnu nejake ine. To ani doktor nevie, komu ako sadnu, treba len skusat. Ja som vymenila psychiatricku a tento doktor je pre mna ovela lepsi, hned prve lieky co mi dal, tak su super. Ma s tym skusenosti. Najhorsie je, ked ti predpisuju hocijake sracky a nevedia ani poriadne ako to funguje a vy ste ich pokusny kralik.

janulinka

ahoj face, a ako dlho si brala tie po ktorých ti bolo tak zle? ako sa volali? teraz berieš aké? mne lekárka vravela, že treba vydržať, ale beriem už mesiac a stále mi je zle, anzvracanie, v noci nespím, cez deň som slabá, ospalá, mám návaly ako keby som bola v prechode, no despekný večer

face

Ja mam s nimi vselijake skusenosti. Dlho som brala take, co mi nesadli a mala som vela neziaducich ucinkov a bolo mi este horsie. Stale som spala, vela jedla, bola som ako chodiaca mrtvola. Boli strasne silne. Ale teraz beriem take celkom v pohode. Zacali pomahat tak po mesiaci a neziad.ucinky ziadne. Citim sa dobre, sem tam nejake sklzy, ale je to omnoho lepsie ako predtym.