Ludia potrebujem pomoc. Uz som zufala. S priatelom sme spolu v uz asi 5 mesiacov...so svojou byvalou mal celkom fajn vztah, kamarati...neskor jej to nejak preplo zacala zhanat moje cislo a vyvolavat mi ako to vsetko kazim a co si ona kvoli nemu prezila. Teraz sa mi zda ze maju k sebe opat blizko...takmer kazdy den si volaju, smskuju...ja a on sme sice v zahranici a ona je doma ale aj tak. Ked s nou vola tak jej slubuje hory-doly, stale sa jej ospravedlnuje a potom akoby nic pride za mnou a akoby sa nic nestalo. Viete mi niekto poradit co robit? uz mi z toho sibe ale mam ho rada, nerada by som ho stratila.
byvala priatelka
niekto:ano mas pravdu ze vraj uz pol roka pred tym vedeli ze rozchod len to nejak natakovali.....ja viem ze kazdy je individualny a kazdy potrebuje iny cas na "zotavenie" ako ja to tak asi preto beriem lebo ja som potrebovala dost dlhu dobu na spametanie sa z predchadzajuceho vztahu.....ale aj tak mi pride neprijemne ze vlastne vtedy ked sme spolu zacali uz randit tak bol a aj stale je v dost uzkom kontakte aj na to ze vtedy este to bolo relativne cerstve ten ich rozchod....neviem co si o tom mysliet ....viem ze ma ma rad ...ale aj tak hlavne ked sa s nou stretava a podobne..
mesiac staci ak to uz dlhsiu dobu neklapala zavisi to od toho preco sa rozisli
porozpravaj sa snim o tom ...
ahojte.ja by som chcela poradit alebo mozno sa len vyspovedat.mam tazobu na dusi a problem je ten aj ked ono to samo o sebe problem nie,ze je moj priatel s byvalou priatelkou ma velmi dobry kamaratsky vztah nikdy mi to az tak prijemne nebolo ked ju spominal ale respektovala som to aj preto mozno ze som si myslela ze to uz bolo nejak davno.ale akurat vcera som sa dozvedela od neho ze oni sa rozisli len mesiac pred tym ako on si pred tym ako si on zacal so mnou a mne to prislo ako nejaka rana a ani neviem preco..zda sa mi to strasne kratka doba...pri tom on tvrdi ze je to uz passe ale dalsia vec co ma zaskocila trochu aj ked zdoraznil ze to nie je az take ale ona ta byvala ma teraz cerstvu znamost no a moj priatel opomenul ze sa mu pre nu nepaci(ten jej novy) a pod...co sa mi zdalo tiez zvlastne.....
Ludkovia dakujem vam vsetkym...trosku mi to pomohlo precitat si vase rady.
Ale presne ako pise BUBLINA bojim sa toho ze ho stratim a nebudem vediet ako dalej bez neho. Ako sa hovori je to tazke s nim a este tazsie bez neho. A ako napisal mircoMY33 ak budem ziarlit stratim ho a ak to budem ignorovat tak tiez.
Maly by si sa s nim porozpravat a povedat mu, že je pre teba neprijemne ked jej vola a piše.Ako by sa citil on keby si to robila ty..?Nech si to chlapec urovna a rozhodne sa či je byvala byvala alebo ako...prečo jej slubuje hory doly.samozrejme aj ja by som sa citila hlupo a určite by som ho za to zbuzerovala a dala mu ultimtum
bojis sa ze by si bez neho nemohla zit.. ze,? stale sa ti premieta v hlave co ste vsetko spolu zazili.. a co by si tak asi bez neho robila. hm? mam pravdu?? cim skor to ukoncis.. tym lepsie pre vas oboch.. ver mi. z vlastnej skusenosti .. a z takej iste ako mas teraz ty viem. ze sa ku nej vrati.. bohuzial.. asi zakon lasky.. abo prirody abo coho ja neviem.. aleee po prve... ak o tom s nim budes stale hovorit zacne mu to liezt na nervy a to bude len dobre pre neho bo bude mat dovod nechat ta.. a po druhe, ak s nim o tom hovorit nebudes... odcudzite sa.... a to je zase dovod nechat ta.. preto ti radi.. nechaj ho..... mas n alepsieho a verim ze ta niekde este ten pravy len caka..... vies , podla toho co pises.. on ju asi opat lubi... abo ani nikdy neprestal.. tak vela stastia a napis ako to dopadlo..
a naco snim este si?nechavas si skakat po hlave?si nato odkazana?
bagandzou po hlave!!!
stim nic nenarobis zivot je taky ak budes ziarlit mozes to pokazit ak si to nebudes vsimat mozes ho stratit musis to nechat na osude
neser sa s nim, je to Weichei.Nechaj ho.