ak mate skusenosti tak ste pili cierne alebo zlate? ci to je jedno?
Rastu prsia z piva?
ja som v puberte pila pivo a dnes mam 4ky :D
na rast prs ma zevraj vplyv aj fenikel, ale asi nie feniklove caje, ale skor tabletky :}.. tu v UK sa bezne predava ako zelenina, tak uz mam dovod ochutnat :}
A kde sa ta senovka da zohnat ?
Fenugreek has a long history as a breast enlarger and contains diosgenin which is used to make synthetic estrogen. Of all the herbs used for breast enlargement, it has the highest concentrations of the effective compounds. Found to promote the growth of new breast cells and increase the size and fullness of the breasts, it is also used to increase sexual stimulation and to balance blood sugar and hormone levels to aid in treating PMS and menopause.
senovka grecka:
Je bohatým zdrojom bielkovín, minerálov a vitamínov, hojne sa používa v indickej vegetariánskej kuchyni. Má protizápalové vlastnosti, semená sa často používajú ako galaktagogum (látka podporujúca tvorbu mlieka u rodičiek), tiež je považovaná za prírodný stimulant rastu pŕs. Pôsobí na celkovú látkovú výmenu a tvorbu krvi, je dobrá pri chudokrvnosti a zabraňuje absorbovaniu cholesterolu v črevách. V prípade tráviacich problémov možno semená senovky vmiešať do bieleho
jogurtu, chvíľu nechať zmäknúť a potom zjesť. Semená sa pridávajú do indickej nakladanej zeleniny pickles, omáčok a čatní, do juhoindickej koreninovej zmesi sambar. Hodia sa do jedál zo šošovice a rýb, karí, k jahňacine, k paradajkám, listovej a koreňovej zelenine.
rNG, odpovedz, prosim, ci mame z toho robiť čaj alebo davať do jedla?
rng,,,,fuhaa no znie to veru lakavo,,tiez by som cela vediet ako kikusa2 ze ci to pit,,ci ako?
z piva mozno, ale s piva tazko!!! :P
RNG, a ten yam a senovku, to stačí z toho variť čaj alebo davať do jedla?ako to najlepšie užívať. tiež som za prirodne doplnky na upravu hormonov ako hak.
to znie dobre.. hmm.. keby som si napravila hormonalnu rovnovahu, mozno by nakoniec tie prsia narastli spat, kedze som ich stratila nespravnym dietovanim..