Opakovone ma chytavaju krce v nohach,najmä v noci. Chela by som poradit ci mi nechyba nejaky vitamin lebo je to v niecom inom?
krce v nohach
Jednoznacne magnezium-zacni ho uzivat-dostat ho v sumivej forme,ale aj v tabletach!
V poslednej dobe ma chytaju krce na lytkach cez den,nie v noci.Nepomaha mi ani rozmasirovanie,ani urcene gely. Takisto som dost unavena pocas dna...Chcela by som poradit,ako sa toho mozem zbavit-okrem tej akupunktury a dozvediet sa,ci to moze sposobovat nedostatok nejakeho vitaminu,alebo je v tom nieco ine?
nehľadaj lieky,jednodukšie bude ak vyhľadáš akupunktúru a necháš si napichnúť na nohe-lýtku, kde je krč bod z dráhy moč.mechúra a krče ihneď zmiznú-tie sú z nahromadenia chladu,napr.z vykladania nôh v noci na paplon a ich ochladzovania
horcik=magnezium. Kup si radsej nesumivu formu vitaminov. Napr. dobry je magneB6.
jednoznacne ti chyba magnezium. zacni ho uzivat pravidelne a uvidis zlepsenie.to ti povie aj lekar, ze pri krcoch v nohach, hlavne ked ich mas v noci ti chyba magnezium.
Mrkla som do knihy a moze to byt aj nedostatok vit.B1 /tiamin/, B6/pyridoxin/, biotinu, vit.D, do konca aj naCl /obycajna kuchynska sol/ - cit. z E.Mindell: Vitaminova biblia
Skus doplnit horcik a vapnik ako prvy krok.