o sexe a zbytočných myšlienkach

Príspevok v téme: o sexe a zbytočných myšlienkach
štefana

aký mám problém? je to o tom, že čítam knihu o orgazme a uisťujem sa o tom, že čo vlastne potrebujem. problém je v tom, ako to zaviesť do praxe, bez zbytočných nežiadúcich myšlienok... priateľ tvrdí, že on problém nemá- ale sexujeme predsa spolu- ako ho presvedčiť, aby sa angažoval? proste ked nemám náladu na sex- hnevá sa, je smutný a to nerada vidím. ale nemôžem sa ani premáhať...máte niekto podobný problém, alebo to u vás vo vzťahu funguje na 100% aj v posteli? proste cítim, že som si doteraz nevychutnávala sex a chcem to zmeniť!

štefana

a ako mu dávate najavo, čo chcete... akože fakt nemám násť- ale v tomto som sa podriadovala- ale nie je to ono- chcem to zmeniť. nie je hovorenie pri sexe rušivé pre vás?

bobrik

No priatel mava vacsinou castejsie chut na sex ako ja, podla toho ako sa ja citim ak mi to neprekaza,tak nech si robi so mnou co chce. Ale niekedy to vyslovene nechcem a on to vie pochopit. No a k druhej otazke...urcite vniknutie nemusi byt vzdy hlavny chod. Je vela peknych veci,ktore sa daju robit aj bez vniknutia a su mozno este krajsie... Ja som take zazila :D

štefana

alebo ďalšia vec- penetrácia nie je predsa nejaký hlavný chod, ku kt. ked sa nedostaneme, tak to nemalo zmysel. ako to vidíte vy?