Zapálené telo

Príspevok v téme: Zapálené telo
suns

mám nejaký zápal v tele, pomozete mi ho zlikvidovat? Zacalo to vyrazkami na tvari, take klasicke vyrazky, je ich zopar, pokracovalo to mykózou a vcera ma zacalo skriabat v hrdle, ale nie tak klasicky, ako ked mam zapalene uzliny, ale tak, akoby som bola na metalovom koncerte a hucala 3 hodiny.. asi mam zapalene mandle... uvarila som si repikovy caj. Co dalej? /neodporucajte medikamenty, chce to nieco prirodne/ DAKUJEM

suns

z kultivacie mi zistili STREPTOKOKA! SVINA MALA, z nej potom tie zapalene mandle a plet... idem si po nejaku mast od gynekologicky.. no uvidime...

Mimi323

Koloidne striebro je najlacnejšie z byvaleho obchodu RNG z Lučenca. Pol litra stojí 4 eurá, oplatí sa zobrať viac fliaš, lebo dávkovanie je 3 krát denne pol deci, takže sa to skoro minie. Inak stojí 300ml asi 12 eur. Tu je t.č. do Lučenca 0911 279 694.
Koloidné striebro je prírodné antibiotikum, ničí zápaly tele, dá sa kvapkať do očí, uší, nosa, ja ho používam aj namiesto pleťovej vody a aj ako ústnu vodu, lebo zabija bakterie. Dá sa s ním robiť aj vaginálny výplach, tam tiež ničí zapaly.