Poradte mi co mam robit ak sa chlap rozhoduje medzi mnou a svojou byvalou s ktorou bol 5 rokov a strasne mi na nom zalezi....ako ho mam presvedcit....vyskusam vsetko
Ako ziskat chlapa
no a aj cakanie sa moze vypomstit asi tak ako mojej znamej, ked si ho ta druha jenoducho chytila na dieta a on cely blazeny a zaslepeny si vybral ju, lebo je zodpovedny muz a kym pride na to ze si mozno zle vybral prejde dalsich 5 rokov a ty uz budes uplne inde
presvedc ho takto:drahy xx, to druhe dievca, ktore ti berie tolko myslienok ktore by si mohol venovat radsej mne je minimalne na takej urovni ako ja. inak by si nam nedaval 50:50. isto je pekna ako ja, mudra, chytra, vtipna...proste druha ja. ale ma velku vyhodu, boli ste uz spolu 5 rokov. prosim ta vrat sa k nej, len sa vrat a neotalaj!!!
ja totizto nestojim o chlapa, ktory si neni isty svojou laskou ku mne, ktory váha ci som ta prava ja. Ver mi, nepotrebujem aby si pri najblizsej krize, hadke a pod. si pomyslel (nebodaj povedal nahlas),, mal som sa vratit k tej druhej,toto by sa nestalo,,....
A ma dalsie navrch, ona sa vie uspokojit s polkou, s polkou tvojej lasky. Nech vam to vyjde. O mna sa neboj a uz sa istym krokom pober za nou. O mna sa postara muz, ktory caka iba na mna. Ktory ked ma uvidi, tak si povie ,,len ona, ziadna ina,,. ..
skoda, ze to bolo este pred 4 rokmi:)
ja suhlasim s ,,kyska"... panko sa rozhoduje a oni dve cakaju len na jeho slovo.. ja by som sa asi tiez vykaslala.. naco mi je taky, ktoremu na mne nezalezi tak, ako mne na nom..? neviem no...
kyska - ona pise, ze jej na nom zalezi... co asi nepoznas, ked ty beries muzov ako spotrebny tovar. mala by si - kopacky... :-)
keby mi povedal,ze sa nevie rozhodnut, ani by som sa snim dalej nebavila. Kde sme? Pan dokonaly sa rozhoduje medzi dvoma babami ako nejakymi chuderami, ulahcila by som mu to a uz by mal len jednu moznost- byvalu
Riesenie je jednoduche vyjdi si vonku ty s nejakym kamosom a hned sa uvidi.
No musi sa rozhodnut on. Ale ty mu mozes nejako rafinovane, nenapadne ukazat, ze ty si ta prava. Urcite nebud "stihacka".
mas ten dojem? nie,len kazdy mame na to iny a svoj nazor.
no vy dvaja ste jej teda pomohli !!! si riesite cosi medzi sebou??