Kolko krat sa baby spravite pocas jedneho cisla?? Ja som mala doteraz chlapov (nebolo ich vela, skor si myslim ze malo)ktory ma skoro nikdy nedokazali uspokojit a ked sa to nejakemu podarilo tak to bolo vzdy len raz. Aaaaale teraz som konecne nasla niekoho s kym sa spravim za jedno vystupenie aj 3-4 krat a viacnasobne orgazmy niesu ziadna rarita :-) Ach ta chemia :-)
kolko krat?
slnko550, to fakt? je to zvlastne. a co inym sposobom? myslim prsty, jazyk rozne pomocky.. netreba sa hanbit a ist na nakupy ;-) teda moja priatelka to tiez vzdy nedosiahne pri normalnom sexe, ale este sa nestalo aby som to nedokoncil, ked ja uz nemozem a ona je este cela zhava minimalne prstami ci ustami, alebo ju takto riadne rozpalit dopredu, este pred samotnym milovanim.
slnko a kolko chlkapcov si mala?
Ohromena nechval sa tu ,lebo Ti ho baby preberu ...
No so sucasnym partnerom sa raz stalo,ze som sa 2x za sebou spravila, inak je to raz, aj to nie vzdy
No to sa mozes akurat tak chvalit :D ja mam priatela ktoreho milujem, uz sme sa aj milovali spolu parkrat, bol aj oralny sex, on sa spravi, samozrejme, ale ja proste nie, ziadny chlapec ma doteraz nevedel spravit a uz neviem co mam robit...dost nas to trapi, ved aj jeho by potesilo, keby som si to aj ja uzivala .. :/
tak to máš potom šťastie,lebo v rôznych článkoch je písané že je to skôr výnimočné, ja sa vždy spravím len raz ale stačí mi :-)))