kolko krat?

Príspevok v téme: kolko krat?
ohromena

Kolko krat sa baby spravite pocas jedneho cisla?? Ja som mala doteraz chlapov (nebolo ich vela, skor si myslim ze malo)ktory ma skoro nikdy nedokazali uspokojit a ked sa to nejakemu podarilo tak to bolo vzdy len raz. Aaaaale teraz som konecne nasla niekoho s kym sa spravim za jedno vystupenie aj 3-4 krat a viacnasobne orgazmy niesu ziadna rarita :-) Ach ta chemia :-)

sano26

slnko550, to fakt? je to zvlastne. a co inym sposobom? myslim prsty, jazyk rozne pomocky.. netreba sa hanbit a ist na nakupy ;-) teda moja priatelka to tiez vzdy nedosiahne pri normalnom sexe, ale este sa nestalo aby som to nedokoncil, ked ja uz nemozem a ona je este cela zhava minimalne prstami ci ustami, alebo ju takto riadne rozpalit dopredu, este pred samotnym milovanim.

slnko550

No to sa mozes akurat tak chvalit :D ja mam priatela ktoreho milujem, uz sme sa aj milovali spolu parkrat, bol aj oralny sex, on sa spravi, samozrejme, ale ja proste nie, ziadny chlapec ma doteraz nevedel spravit a uz neviem co mam robit...dost nas to trapi, ved aj jeho by potesilo, keby som si to aj ja uzivala .. :/

Michala11111

tak to máš potom šťastie,lebo v rôznych článkoch je písané že je to skôr výnimočné, ja sa vždy spravím len raz ale stačí mi :-)))