HAK-PLET

severanka

niekto: čo keby si sa o trištvrte na šesť ráno venoval aj iným veciam ako sem pridávať tie otrepané linky? hm...? či nemáš iné na robote? a ako chlap vieš o HAK len to čo si sa dočítal tu a na bádatelovi...
a čo tu popísali nejaké baby, čo sú vrcholne neobjektívne ...

jantal

tak zajtra nech to vyjde ..a niekto si uz fakt otravny a trapny ak do kazdej rubriky zakladas ten isty link ...venuj sa niecomu co by malo aspon troska osoh pre tento svet

niuna

neodhovori ma nikto.. proste hlavny dovod koli pleti!! druhy koli priatelovi tredi koli nepravidelnym kramom. asi tolko.. uz ma to proste nebavi! a chodit ku doktorke koznej ktora mi predpise nieco co mipomoze max dovtedy kym to neminiem.. a tiez tie smradlave masticky a vodicky nemozem pouzivat donekonecna. ach jaj. dakujem no.. mala som blbe vysledky dnes tak zajtra znova na krv. ale som uz napevno rozhodnuta. takze tolko :))

niekto

jantal neviem preco by som ako chlap nemohol nieco vedet o hak ale to je jedno
btw nejde iba o moj nazor ale aj o tie baby co prispeli do tych tem na ktore som poslal link ktore mali problemi

jantal

niuna niekto si nevsimaj co pise je to chlap a on neviem ako sa tak moze vyznat do HAK neviem co sa stale vyjadruje v zenskych rubrikach ....ja beriem tiez HAK a nemam absolutne ziadne negyt.ucinky iba pozitivne a ak by ti terajsia HAK nesadla tak ju iba zmen ...plet sa mi zacala uprav uz po 1.tyz ale to zalezi aku aknoznu plet mas a hlavne aku HAK si das predpist naj na akne je Diane 35 takze tak

niekto

brat to kvoli pleti je hovadina
hak je velka zataz na organizmus a moze ti velmi ublizit hlavne ak to budes brat dlhodobo
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.lpp.sk

mne na akne pomohol isotrexin skus ten najme ked to nemas az take zle

inak predtym nez ma tu roznesiete v zuboch neodhovaram ju len aby vedel ze do coho ide :P

moniqa87

tak odradzat ta nejdem (aj ked samozrejme brat hak kvoli pleti je podla mna blbost)

ale len tolko, mne sa plet vobec neupravila, akne som mala take iste ako aj pred tym... a to som hak brala 2,5 roka