Velmi by som potrebovala poradit , pretoze v poslednom case neviem co to so mnou je... Strasne casto ma boli hlava, vzdy minimalne raz do tyzdna, tazko sa mi zaspava, citim sa unavena a nic sa mi nechce, k tomu uplne stracam zaujem o okolie , zacala som byt depresivna, vzdy som bola strasne ukecena a spolocenska , no teraz som utiahnuta a s nechce sa mi s nikym komunikovat...vobec neviem co to moze sposobovat, mozno to je len nejaky psychicky problem , ale bojim sa , ze to moze byt aj nieco fyzicke...prosim poradte mi
Strasne casto ma boli hlava..
Dvakrat denne ma boli hlava,stale na tom istom mieste. Ja uz fakt neviem co mam robit. Kym som pracoval v Olomouci tiez ma bolela,tak som si dal zrobit CT hlavy,ale vraj vsetko bolo v poriadku. Dodrziavam pitny rezim,pravidelne jem. Nechcem bravat lieky,tak to vacsinou pretrpim,alebo si potriem konkretne miesto alpou. Po polhodine az 40 minutach to prejde. Co mmam robit?
jarná únava-depresia. Nie si jediná. Zvýš príjem vitamínov, pomôcť môže aj detox po zime, skús menší pôst a veľa ovocia, zeleniny, pi veľa čistej vody, začni cvičiť. Zo začiatku sa budeš musieť premôcť-donútiť, no čoskoro prídeš na to, že ti to robí dobre a tvoj stav sa zlepší.