problemik so zadočkom

Príspevok v téme: problemik so zadočkom
cicka

prosim vas mate alebo mali ste niekto problem s vystupenou hrckou na konecníku, neviem naisto, ale niekto tomu vraj hovori aj zlata zila, velmi ma to stipe, svrbi a boli, viete stalo sa to asi pri velkej potrebe, ked som sa nemohla ... a asi som privelmi tlacila, hmm,(( Prosim poradte co je nato dobre aby to rychlo zmizlo? vyliecilo sa? je mozne aj framikoinova masticka? alebo, prosim rychle odpovede, vdaka.

shalvia

cicka
na tvoj problém je vhodný aj teatre krem, alebo krem na nohy (od jednej švajčiarskej firmy - je úplne prírodný)obidva sú veľmi účinné
ak by si mala záujem tak sa ozvi na môj mail, môžem ti to poslať dobierkou , pa

mimusska

Ja mam tiez zlatu zilu, nie je vonku stale,ani ma to stale neboli, ale z casu na cas vylezie, najma ked mi prechladne zadok. Pouzivam na to detsky krem Aviril. Namastim si pekne zadocek a tu hrcku zatlacim prstom spat.
Ak ta to bude stale boliet, treba ist s tym lekarovi, lebo urcite stadia sa daju len operacne odstranit. Existuju aj ine sposoby, napr. vypalovanie, co ti spravia ambulantne na chirurgii, ale to vydrzi len par rokov a potom opat sa problemy vacsinou objavia.

nelisa

no napriklad je dobra nechtikova masticka, ta je na hojenie ran, alebo potom este skorocelova, ta dobre uzatvara rany ak by si to mala nejako natrhnute. Ale pozor ked tam budes mat nejaku hlbsiu ranu, tak radsej si to natri do okolia, nie do rany aby to nezacalo hnisat. A vela zdravia:o)

cicka

dakujem vam za odpovede, ale skuste mi nevrhnut nejaku masticku na urychlenie zahojenia, konkretny nazov? nechcem ist s tym traposit do ordinacie, ((

nelisa

Cicka, behni radsej k doktorovi....ten ti na isto povie, ci to nie je nieco vaznejsie....Kamoska mala podobny problem a bola na operacii...nechcem ta strasit, ale radsej si to daj vysetrit.

slusny_muz

Ahoj, no stava sa to pri velkej potrebe, ak je prilis tvrda stolica. Treba jest vela zeleniny a hlavne vlakniny.
No pomoze myslim, vyluh z dubovej kory, ale predavaju v lekarni aj masticky na tzv. hemoroidy. Tak tam maju niekolko druhov tak si mozes kupit.