opat tabletky

severanka

kacenkaaaa: určite že aj keby si sa hneď šla umyť, tie spermie si už odtiaľ nevymyješ :D oni tam ostanú... ale snáď sa nič nestane...

kacenkaaa

no presneee...je to psyhicke aj ja si myslim.ved ta tabletka je taka malinka ze ja sa niekedy aj bojim ze som ju neprehltla a nahodou sa kdesi zapatrosila:-D:-D..
a tiez by som rada vedel ake to je,ale aj ked som to uz sme tam navrhla partnetovi tak on sam sa tiez boji a nedoveruje tomu ako kondomu,tak ja neviem tiez ako mu to mam este vysvetlit a potom sa bojim aj ja..
a ak sa do mna urobi mala by som sa ist hned vyplachnut tam dolu alebo nevadi kebyze zaspime po styku a necham to tak?och to hadam nie..radsej sa pojdem umyt..

kaja.

kočky dík, je to asi psychické. a aký je to pocit, keď sa do vás urobí???
ani neviem čo s tým, či to hneď vytečie, alebo to vo mne ostane dlhšie? ja mám z toho normálne také nervy :)

neva

Dievčatá - ak budete tie tabletky brať pravidelne, nebudete na ne zabúdať, zvracať, brať antibiotiká, tak sa nemusíte ničoho báť. Jednoducho musíte začať dôverovať tým tabletkám. Uvidíte, že si velmi rýchlo na to zvyknete. O mesiac - dva sa pousmejete, aké ste boli vyľakané na začiatku.

kaja.

kacenka aj ja mám ten pocit. už beriem 7 dní a budúci víkend budem tiež s priateľom. Viem, že chráni od prvého dňa ale ja sa aj tak bojím. Ja napríklad vôbec necítim, že beriem nejaké tabletky. Keby ma aspoň prsia začali bolieť, alebo mala kratšie menštruáciu alebo niečo, ale nič...
Tak čo keď ja budem to 1% čo otehotnie pri HAK ? Veď napríklad môžem mať aj nejaké abnormálie, ktoré dr. nevidela a u mňa tablety nezaberú ako u íných žien. Som asi hlúpa a stále spriadam katastrofické scenáre.

kacenkaaa

dakujem neva,pomohla si mi:)
a ak sa smiem este opytat,ak by sa moj priatel urobil do mna(aj ked beriem tabletky ja viem ze by mali chranit pred tym),ale teraz na zaciatku este,nemam sa obavat niecoho??je to iste?
akosi aj ked beriem tabletky,tak mam take obavy,predsa len ten kondom mi pride z toho hladiska istejsi...
taky zly pocit mam z toho vzdy a nakoniec si ani tak uz neuzijeme to vyvrcholenie ani pri kondome spolocne.

neva

kacenkaa - kedže si užila prvú tabletku v prvý den menzesu, si chránená hneď.
Je to nepriamo napísané v letáku lieku v časti - Ako zahájiť užívanie Lindynette30 - v druhom riadku.

kacenkaaa

no ja uzivam Lindynette 30 a zacala som uzivat v prvy den menstruacie.. akosi som si aj citala ten letacik,no nenasla som to,asi som si to nevsimla alebo zle precitala..skusim este raz..ale ak ma niekto skusenosti a vie tak prosim poradte..dakujem