Práve som dopozerala ukážku z potratu naživo, je mi tak zle, že ani silné žalúdky to nezvládnu. Neviem už aká to bola webová stránka, ale niečo príšerne, rozkúskovať dieťatko, ktoré za nič nemôže, bolo to neuveriteľne neľudské.
Bolo to strašne
Slova vrazda su prehnane a vzdy budu dva tabory ludi ktori budu mat na vec odlisne nazory.V prvom rade je to na posudenie zeny ci to dieta chce alebo nie.A nikto nema pravo ju sudit ci urobila dobre alebo nie.A ohanat sa mudrymi recami to si nechajte pre seba.Nevidim v tom ziadnu vrazdu a znovu opakujem je to sukromna vec kazdej zeny.......
dakujem.
iste iste, vsetky bezdacky si chodia platit interpucie... zrejme nemas ani tusenia co preziva clovek, ktory si uvedomi, ze bol okolnostami vopred odsudeny na smrt a predsa zije, ale hlavne co preziva zena, ked si uvedomi, ze zabila 2 duse naraz... a fakt uprimne ti prajem, aby si to nikdy nemusela zazit...
boooze,radsej porodit v chudobe?
Netaraj aspon,keby si bola bezdak,rodila by si v kuka nadobe?
na tvoje stastie si tvoja matka nasla aj ine..
konecne vychodisko.
lea a ako by si to teda nazvala, co je pre teba interupcia?
Kazdy normalny /asi neveriaci/
pochopi,ze to vrazda teda nieje...
CCC
koho tu zaujima legislativa, my sa bavime o ludskej stranke, o zivej bytosti... v 5.-6. tyzdni nie je sice embryo o mnoho vacsie ako zrnko ryze, ale uz ma centralny nervovy system a srdce, ktore bije...a ak aj dojde k interupcii skor, to neznamena, ze to nie je vrazda...pretoze to embryo by k takemuto vyvoju smerovalo, ale interpuciou sa usmrti a tym sa tomu zabrani...
CCC radim ti pozriet si takyto nejaky dokument to male embryo sa tomu potratu brani ako len vie a preto je to jednoznacne vrazda!