Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Pozitivny tehotensky test

Príspevok v téme: Pozitivny tehotensky test
sokovana

žena, 24 rokov.
dnes som si robia tehotenský test, lebo mi tri dni meska menstruacia. test vysiel pozitivne. ak by som bola tehotna, zacinal by sa mi 5 tyzden. ake mozne opatrenia moze doktor urobit? chcem tym povedat, ze dieta nechcem a som rozhodnuta sa s nim o tom takto rozpravat. prosim napiste mi co najskor, co ma tam caka, ake su moznosti, lebo som velmi nervozna.
dakujem za odpoved.

samko r.

Čože?! Katolíčka a potrat?! Potom sa nečudujme, že nás naši politici /súkmeňovci/ ojebávajú!!! Odpustite mi ten výraz, ale som šokovaný, zhnusený, znechutený!!! Žena ktorá súloží naplno bez ochrany a nechce dieťa a potom ho chce zabiť, takej by mali dieru vystriekať montážnou penou aby to už neurobila!!! A on, nech si na ňom urobí uzol!!!! Ešte raz prosím za odpustenie pre tie výrazy, ale som skutočne zhrozený.

janoslav

keby som bol tvoj manžel, tak ťa najskôr prefackám, aby si sa spamätala, čo chceš vykonať. Mať za manželku vrahynu dietata, to je veľmi silná káva...

titi

Adopcia by ma nenapadla!Vynosiť dieťa potom sa toho vzdať.Je hrôza aj na to pomyslieť,nejaká iná zena mi vychováva dieťa a pritom ja som sa trápila pri pôrode?Pre mna by to bolo hrozné trápenie.Ja ich mám 2,nedala by som ich za svet.Pritom som mamu už nemala ked som rodila,takze pomoc nijaká.

smutna_1

i to dieťa má právo... má právo na život, má právo narodiť sa.. ty si ho nemusíš nechať, môžeš ho dať na adopciu, dopomôžeš niekomu k radosti, Veď koľko žien nemôže mať deti a tak veľmi by chceli... Nerob zbrklé činy! prosím

maťka:o)

... na pokeci máš, že si katolík, ale katolík ani len neuvažuje nad vraždou... je to smiešne, nemôžeš sa stať vrahyňou, čo ak si to budeš v budúcnosti vyčítať.... si vydatá, ja nevidím problém, že by ste s manželom utvorili plnohodnotnú rodinu... Bojíš sa zodpovednosti?

rebike

Máš uz svoj vek neviem prečo to dieta nechceš.Ked fakt nie mala sa rozmýšlať skôr.Dieťa neni hračka su to radosti aj starosti povinnosti na cely zivot.A ked raz náhodou tak pochodíš ze budeš chcieť,nadarí sa ti otehotnieť koho budeš obvinovať?Neviem si predstaviť aku máš školu ked sama od seba ani to nevieš ako sa odstranuje plod.Zázraky sa nedeju o tom sa nesnívaj ze sa zobudíš a bude po všetkom.Nechcem ťa urázať mozno ze máš dôvod preco si to nenechať .ALE mala si na to myslieť dopredu.Dieťa neni hračka,ked ti to prekáža jednoducho vyhodit do smetí!!!Máš právo si to dať zobrať len najprv porozmýšlaj za a proti.Iná vec je to zo zdravotných dôvodov.Drzím palce aby si sa správne rozhodla.

maťka:o)

píšeš o novom človeku akoby to bol predmet... Je to otrasné! Keď ho zabiješ, tak už sa nikdy nenarodí taký človek, už nikdy nebude na svete... čo ak by to bol úspešný vedec, lekár, politik??? alebo tvoj radosť v živote? Si zober, že ti bude hovoriť "mama", bude ťa obímať, bude sa na teba smiať. Keď vyrastie budeš sa v ňom vidieť.
ok, máš 24 rokov, dospelá žena, ktorá by sa vedela postarať o dieťa, ak vieš spať s chlapcom, tak musíš vedieť brať aj prípadné následky....
Ak naozaj nechceš dieťatko, tak ho, prosím, nezabíjaj... Môžeš ho dať na adopciu a urobiť niekoho veľmi šťastným...

whee_ee

31 ročná vydatá žena je natoľko nezodpovedná, že sa nechá napúšťať bez ochrany a pritom je presvedčená, že deti nechce?? júj, mala si brať HAK.. a nechápem, načo sem píšeš. choď za gyn.a porozprávaj sa o tom s ním, on vie o tom viac, čo ťa čaká.. síce, tu ti môžu napísať ženy, ktoré to zažili... no... tvoja vec.

gabuciii

Iné ti nezostáva len alebo si to necháš ,alebo dať si to preč.Iným slovom ísť na výškrab.A čím skôr sa hlás u gynekologa pokial si ešte len na začiatku tehotenstva.Dobre si rozmysli či fakt to chceš dať preč.