Pozitivny tehotensky test

Príspevok v téme: Pozitivny tehotensky test
sokovana

žena, 24 rokov.
dnes som si robia tehotenský test, lebo mi tri dni meska menstruacia. test vysiel pozitivne. ak by som bola tehotna, zacinal by sa mi 5 tyzden. ake mozne opatrenia moze doktor urobit? chcem tym povedat, ze dieta nechcem a som rozhodnuta sa s nim o tom takto rozpravat. prosim napiste mi co najskor, co ma tam caka, ake su moznosti, lebo som velmi nervozna.
dakujem za odpoved.

!!!!!!!!!!!

Co vas do toho ze ona chce ist na potrat ??Je to jej vec nikoho ineho!!..Nech sa rozhodne ako ona sama chce...Keby chcela ist aj 5 krat na potrat nech ide je to jej telo vas do toho jedno velke hovno!..ked nato neni pripravena nema si ho preco nechavat tak tu nevyskakujte nanu..primitivny slovensky narod az je mi zle ..jake vy mate pravo sudit! tam zalezte a starajte sa o seba sak ste smiesne...neni prva ani posledna co ide na potrat! ked to raz zena chce nikto ju od toho neodhovori mohli by ste sa aj na gebulu postavit !....Interupcia tu bola a aj bude kazdy nech si robi ako uzna za vhodne !!dovidenia

mami2

Som matka dvoch malých detí. Rozdiel medzi nimi je 16 mesiacov. Je pravda, že som vydatá už dobrých pár rokov, ale keď som zistila, že som druhý krát tehotná, tiež som mala dlho hrozné myšlienky! Nechcela som to dieťa ani za svet, veď som mala toľko starostí s tým prvým a už zrazu ďalšie na ceste! Bolo mi do plaču a vykričala som aj manželovi, že ho nechcem, no na potrat som nešla a ani som nad tým nerozmýšľala nikdy!!Narodila sa mi krásna zdravá dcérka, ktorú by som nevymenila za nič na tomto svete!!!!Teraz mám párik.5 dní pred jej pôrodom som končila jednu školu a druhú školu naťahujem už dva roky pre prvého syna. Konečne som napísala aj diplomovku: Pomáhala mi naozaj celá rodina! Ešte zvládnuť jednu štátnicu a mám to konečne za sebou:-) Po prvom pôrode som rozmýšlala nad tým, že výšku hodím za chrbát, lebo je to pravda, že na škole nezáleží!! Ale bojujem ďalej a nevzdávam sa a ono to akosi pomaly funguje.Keď som prvý krát zistila, že som asi tehotná, moja radosť dlho nevydržala. Test mi horko ťažko ukázal 2 pásiky. Ten druhý som tam takmer nevidela-myslele som si, že to chcem vidieť len ja sama! Gynekológ mi tehotenstvo potvrdil, ale v maternici sa nič nenašlo, takže ma poslal do nemocnice na zákrok, že je to mimomaternicové tehotenstvo. Strašne som plakala. Našťastie tam bola jedna lekárka, ktorá to tam niekde predsa len horko-ťažko našla. No moje tešenie trvalo len do 5.mesiaca, kedy mi dali na výber do 24 hodín sa rozhodnúť kôli toxoplazmóze, ísť na potrat alebo riskovať postihnuté dieťa!!Veľmi krátky čas na rozhodnutie, ktoré môže zmeniť celý Váš život i existenciu niekoho iného!!!!!!!!!!!!!!! Bála som sa, že manžel bude preferovať potrat! A veľmi, ale bola som rozhodnutá nesúhlasiť. No našťastie bol za to aby sme to riskli!! Nikdy nezabudnem ako som ho v ten večer videla vonku plakať v záhone šípových ruží...Pripravovali sme sa naozaj na všeličo, aj pôrod bol dosť dramatický ale nakoniec všetko dobre dopadlo. Narodil sa nám krásny zdravý chlapček, ktorý je mimoriadne šikovný a neviem si ani len predstaviť, že by sme ho dali vtedy preč! Do roka sa nám narodila aj spomínaná dcéra a ja som teraz veľmi rada obidvom deťom.Dokonca túžim po ďalšom. Veď tie bábätká sú také zlaté a nevinné:-) je mi tak sladko na duši, keď ma malá Zuzanka objíme okolo krku a povie tým nežným hláskom "mamma"
Áno dieťa je dar, ktorý nám dáva boh a my by sme ho mali prijať, pretože nám ho nemusí ponúkať každý deň!
On rozhoduje o živote a smrti, nemali by sme to robiť zaňho!
Preto Ti chcem milá ale prekvapená tiež prízvukovať aby si si to ešte dobre rozmyslela. Ja mám dve neplánované deti , nemám dokončenú školu, starám sa navyše o 86 ročnú babku a mám viac rokov ako ty, k tomu kopu starostí ale som šťastná!!!

tifany

prajem ti,aby si už nikdy nemala deti,štetka jedna,ked spávaš s chlapom,tak máš počítať s následkami a byť pripravená...neznášam takéto pi*e a kto chce ten mať nemože

neprezradim

bože, normalne ked tu čitam tie riadky, ktoré písete ze ste za interupciu, je mi do plaču,..ako to možete takto povedať? ja som teraz momentalne v 26 tt mam 26 rokov ale ako som sa dozvedela, že som tehotna a to som bola v piatom týždni, a ked som videla to drobatko na obrazovke, normalne mi od stastia vyhrkli slzy stastia...nie je to zarodok, je to už normalny malilinky človiečik...ma už aj srdiečko, normalne som to vsetko videla na obrazovke a vy poviete, že to nič nie je???? joj ako mi je tažko po prečítaní niektorých prispevkov, prečo sa nechranite ked tomu neviete odolat, a potom si len tak zmyslíte ze si zajdete na interupciu? vsak si pozrite video z potratu, mala som kamarata, strasny frajer...ale poviem vam, že ked to videl to video, tak som bola prekvapena, že taký človek ako je on dokaze citiť a my zeny vraj sme citlivejšie??ako teda možete na potrat vobec pomyslieť?? sokovana, tebe drzim palce aby si si to rozmyslela, nie je nič krajsie v zivote zeny, ako nosit pod srdcom svoje vlastné dietatko:DD ked ti rastie brusko, kopka...no neda sa to opísať...a predstav si ako by ta milovalo, ved vidím vsetky detičky ako lipnu na maminach...no neviem
a ak by ma priatel nutil do potratu, tak by som velmi uvazovala, či vobec s takým ubohym človekom sa oplati dalej zdielať zivot...toť moj nazor

chapem

Ja chapem sokovanu, ja som v podobnej situacii, som v 6 tyzdni a priatel odo mna chce aby sla na potrat, ale ako tak citam vsetko okolo toho, tak to urcite neurobim, aj keby som mala zostat s babatkom sama na celom svete.

anulienka

Ahoj,neda sa mi neozvat,ked citam tieto riaky.Patrim k tym zenam, ktore dlho, dlho cakali na spravne rozhodnutie inej zeny, na rozhodnutie dat zivot a darovat ho inej zene.Dnes som stastna, doma vychovavam dieta, ktore som sice neporodila ale ho neskonale milujem, naplnilo moj zivot.Chcem povedat, ze budem do svojej smrti dakovat zene, ktoru nepoznam ale porodila dieta a dnes mozem byt stastna.Chcem tym povedat, ze aj to je cesta ako vyriesit tuto pre teba tazku ,,vec,,.Poznam vela zien, ktore tuzia najst na tehotenskom teste tie dve ruzove ciarky.Akokolvek sa rozhodnes, drzim Ti palce je to odvahe celit situacii, v ktorej momentalne si.Chcela som len povedat, ze sa na to da pozerat aj z tejto strany...

mojaeni

prosiim,pri druhom tehotenstve som si robila tehot. test, ked mi meskal menstruacia 4dni. vysiel mi negativne.
Az po dalsom tyzdni mi vysiel pozotivne. Spolahlivy test je Rapi Clear.
Ale ak ti meska uz 15dni, zda sa mi to dost dlho na to, aby ta test oklamal. Najlepsie bude ak zajdes k lekarovi, das si vysetrit moc, alebo krv.

ida

a ked sa nakoniec rozhodnes, ze podstupis interupciu, tak sa nemusis bat, je to rychle a takmer bezbolestne. zostane len rana na dusi.
v buducnosti budes moct mat urcite vela deti, pravdepodobnost ze nie je miziva.
drzim palce aby si sa spravne rozhodla, je to urcite velmi tazke!!