ahojte, mam mensi problem s bokmy a zadockom. zadok mam dost velky, a boky velmi siroke, pri com urcite sa z nich da dat dole, lebo bedrove kosti mam uzkue, blizko pri sebe, no a vidno ze je to proste tuk :) celkovo mi zvysok tela nejak nevadi, nie som chuda, som trosku buclatejsia, no vadi mi ten zadok a boky, lebo si kvoli tomu musim kupovat aj o dve cisla vacsie nohavice :( chcem sa spytat ze co by an to najviac pomohlo, ze ci skusit aj tu rotanu ktoru vsetci tak ospevujete, a ti co ste ju vyskusali ze aky dlhy cas ste videli vysledky, alebo som este rozmyslala nad fit loptou. mam 18 rokov, 70 kg. ak mate osvedcene cviky a triky na boky a zadocek, tak sup sem s nimi :)
boky a zadok
radčej pomaly ako nikdy... : D
mne pomohol - pomaha orbitrek... toto su presne moje problemove partie... ide to ale pomaliiicky...:o( :o)
dievcata a po akom case a na akej zatazi ste na tom steppery zaznamenali prve uspechy a nedate aj cm?
a mne sa zadok a boky zmenšili a zmenšujú cvičením na rotopede---3x do týždňa po 1hod.zaberá to,naozaj :)
ja som si ešte len prednedávanom kúpila orbitrek, tak dúfam, že to pôjde dole, lebo mám podobný problém...