ahojte.chcem sa spytat ci je dobre pouzivat epilator.ako dlho vydrzi kym chlpky zacnu znova rast, ci to velmi boli a ktore znacky epilatorov su dobre.A napiste aj konkretne aky mate a ci je dobry.Dakujem
Je epilator dobra vec?
to zalezi od tvojich poziadaviek, niektore su dobijacie s akumulatorom, niektore len snurove, niektore s chladiacim efektom, s roznym systemom vytrhavania chlpkov. a vacsina z nich ma aj holiaci a zastrihavaci nastavec.
ja mam braun silkepil uz par rokov a som spokojna, ziaden chladivy efekt nepotrebujem, pretoze po urcitom case som prestala vnimat akukolvek bolest pri epilacii, aj ked aj od zaciatku to nebolo nijako intenzivne. teraz mozem pri epilacii aj citat noviny, alebo zdravie.sk :-)
a je nieco co by mal ten epilatoor mat? alebo je jedno aky si kupim? ci za 100eur alebo 30eur??
petka333 odkial mas informaciu, ze po epilacii sa netreba natierat? praveze je pokozka mierne podrazdena, takze je velmi vhodne ju natriet a ukludnit. ja pouzivam najcastejsie detsky olej.
podstatne je, nenatierat sa PRED epilaciou, aby bola pokozka odmastena a chlpky nepriliehali k pokozke.
ja som ani nevidela nastavce na podpazusie, podstatne je, aby si mala napatu tu cast pokozky, ktoru ides epilovat, vtedy je to najmenej bolestive. takisto ako jajka, aj ja pouzivam uz velmi dlho epilaciu aj na oblast bikin. som velmi spokojna, epilator pouzivam uz niekolko rokov, je to velmi prakticke a pohodlne, chlpky pri raste su velmi malo napadne a nie su neprijemne na dotyk, kedze su jemnejsie.
ak idem na dovolenku, nenosim ani epilator so sebou, staci doma pred odchodom a potom az po navrate.
petka
môžeš ja tiež nemám nádstavce a používam ho na podpazušie
mozem pouzivat epilator aj na podpazusie ak nemam k tomu epilatoru na to nastvace???
Ahojte používam epilátor už asi 2. rok a nevymenila by som ho za nič :) mám Braun zo začiatku som epilovala len nohy teraz si epilujem už aj podpazušie a okolie bikín zo začiatku to dosť bolelo, ale už som si zvykla, chĺpky sú jemnejšie a netreba ich holiť tak často ako keď som používala žiletku :)
Ahojte. Mate niekto Philips HP 6481??? Neviete ci je dobry?
A mozem pouzivat epilator aj na podpazusie aj ked na to nema ten epilator nastavce????
no ja mam epilator braun aj so zastrihavačom a mozem povedat ze skvela vec. je pravda ze prvy krat to bolelo ale dalo sa to vydrzat a teraz uz je to pohodička. chlpky nerastu tak rychlo a aj ked časom nejake narastu tak ich je určite menej. Ale zakladna vec po epilovani aspon 12 hodin nohy NIčíM NENATIERAT!
stoji to tak 10 eur. priblizne u kozmeticky no ja som si teraz sama zacala vytrhavat.. kupla som si vosk papieriky a idem. alebo kamaratka mi pomoze .. :) tot vsetko a kupit sa to d hociako cez net. alebo ak tammate nejake obchody kde su kozm pomocky atd...