Awojte.. ja mám taký menší problém.. nie je to ani tak problém, jednoducho môj priateľ nemá chuť sa somnou bozkávať... sme spolu už skoro rok.. donedávno bolo všetko ok..ako v normálnom vzťahu.. s ním som tiež prišla o panenstvo..dosť dlho čakal.. až 8 mesiace.. ale dočkal sa :-) no nedávno mi povedal.. keď som sa s ním chcela bozkávať, že nemá chuť.. tak som to nechala tak.. prečo, mi nepovedal.. odvtedy sa zvyčajne bozkávame len vtedy keď sa lúčime... okrem toho sa bozkávame fakt už minimálne :-((( minule som sa s ním tiež chcela bozkávať.. a aj trošku viac.. tak sme sa chvíľu bozkávali.. a potom mi povedal že jemu sa nechce bozkávať.. on si to možno neuvedomuje.. ale mňa to ranilo :-( nechápem prečo? keď mi to povie ešte raz.. tak už asi naozaj vybuchnem.. chcem len váš názor, čo si o tom myslíte.. a nikoho nemá, o viem naisto..
nemá chuť sa bozkávať
Awojte.. limetka.. tak ja mam 18 rokov a moj priatel 20.. a ako u nas to bolo vzdy v poho.. zo zaciatku.. ked si spomeniem tie zaciatky.. prisaham ze sa odomna nevedel odlepit.. nioekedy mi vycital ze ja nikdy nezacnem.. pretoze zo zaciatku som sa fakt hanbila.. asi mi sibalo :-D ale tak teraz zrazu ho to preslo.. ako niekedy to pochyti aj jeho.. ze ma zacne z nicoho nic bozkavat.. ale fakt len niekedy.. a mne je to tiez take akoby neprijemne.. ked ja sa zacnem s nim bozkavat.. no neuveritelna chut.. a on to hned ukonci s tym, ze nema chut.. ko keby som to spravila ja tak ma asi zozerie aj s topankami.. :-DDD ale viem ze ma lubi.. to mi je jasne.. len mi to niekedy vadi...
mňa to trápilo, lebo sa cítim tak hlúpo, ked ja začnem a on to hned ukončí... ale je to také od začiatku a vidím že to aj ostane:)
stále som nejako dúfala že to prejde:) inak v poslednom čase som si to začala všímať viac a uvedomila som si, že väčšinou sa nechce bozkávať na zastávke a tak... je to taký môj hamblivko:) len mi je ľúto, že nedostanem poriadnu pusu ked sa lúčime... zato ma to asi tak vzalo
Jaaaj neboj sa, to je v pohode... Nie kazdy ma stale chut na bozkavanie. U nas je to tiez tak, ze pri milovani a tak, ale inak sa len tak pusinkujeme..cmuk, alebo stiskame. A nemam pocit,zeby ma priatel nelubil, alebo zeby to bolo z mojej strany chladne.
ja viem že ma má rád:) verím mu to:)
ale veľmi pekne ti ďakujem:) len som to potrebovala počuť aj od niekoho iného... vieš tak pre lepší pocit:)
Nemyslim, ze by to bolo v tebe (preco by ti klamal? Ved ked ti prejavuje lasku inak a v inom ta "nesklamuva" tak to je jasna laska :).
Ja sama nemam rada nazory, ked clovek napadaju iba preto, ze mu to nie je po voli. Ja svojho priatela milujem, mam depky ked nie som s nim a predsa sa tomu radsej vyhybam, proste to iba nemam rada... Radsej mu dam iba tak na pery, alebo na licko, vyobjimam ho a tak, len nech mi tam nemoce jazyk, eeech :-D. A ani by si neverila, kolko ludi to moc nema rado, iba to nehovoria. Nerob si z toho tazku hlavu, urcite ta ma rad :).
už sme sa o tom rozprávali.. hovorí, že to nie je vo mne a že to má rád... ale tiež väčšinou len ked je nadržaný... inak ked sa tak opisuješ, tak je to presne ako keby mi to hovoril on:D
takže si nemám z toho robiť ťažkú hlavu?:) nie je to vo mne?
Narovina sa ho opytaj, ci to proste iba nema rad, alebo ci to ma iny dovod?
U nas je to opacne, moj priatel ma bozkava stale, aj ja mu rada cmuknem, ale nie francuzak, su mi fakt proti srsti, tak sa tomu dost vyhybam :-/. Navyse mam stale tendenciu si utriet usta :D
Bozkavam sa iba ked som nadrzana, lebo vtedy neviem co sa so mnou deje, ale hned sa vrham na pery :D. Inac vobec, a nie je to preto, ze ho nelubim a ine keci, proste mi to iba nesmakuje...
napr ja sa tiez nerada bozkavam ale to myslim ze nerada prepletam jazykmi pol hodinu v kuse ci tak... alebo 5 minut no proste dlhe bozky tie mam rada pri milovani a tak ale keby sa mal na mna stale lepit chalan a ocucaval ma tiez by som povedala nemam chut...ale take bozky len tak ze cmuk bez jazykov hocikedy
mirco ja necítim že by mi srmdelo z úst a pýtala som sa to aj jeho...
hovoril aby som si to nevšímala, že to nie je vo mne a že on sa so mnou rád bozkáva ale že ho to nebaví v jednom kuse...
ale zase v jednom kuse sa nebozkávame...proste u nás je to tak, že niekedy ho to pochytí a vtedy ma bozkáva odušu ale je to ozaj len málokedy:( a mne to chýba... inak mám 17