nemá chuť sa bozkávať

Príspevok v téme: nemá chuť sa bozkávať
cica987

Awojte.. ja mám taký menší problém.. nie je to ani tak problém, jednoducho môj priateľ nemá chuť sa somnou bozkávať... sme spolu už skoro rok.. donedávno bolo všetko ok..ako v normálnom vzťahu.. s ním som tiež prišla o panenstvo..dosť dlho čakal.. až 8 mesiace.. ale dočkal sa :-) no nedávno mi povedal.. keď som sa s ním chcela bozkávať, že nemá chuť.. tak som to nechala tak.. prečo, mi nepovedal.. odvtedy sa zvyčajne bozkávame len vtedy keď sa lúčime... okrem toho sa bozkávame fakt už minimálne :-((( minule som sa s ním tiež chcela bozkávať.. a aj trošku viac.. tak sme sa chvíľu bozkávali.. a potom mi povedal že jemu sa nechce bozkávať.. on si to možno neuvedomuje.. ale mňa to ranilo :-( nechápem prečo? keď mi to povie ešte raz.. tak už asi naozaj vybuchnem.. chcem len váš názor, čo si o tom myslíte.. a nikoho nemá, o viem naisto..

cica987

Awojte.. limetka.. tak ja mam 18 rokov a moj priatel 20.. a ako u nas to bolo vzdy v poho.. zo zaciatku.. ked si spomeniem tie zaciatky.. prisaham ze sa odomna nevedel odlepit.. nioekedy mi vycital ze ja nikdy nezacnem.. pretoze zo zaciatku som sa fakt hanbila.. asi mi sibalo :-D ale tak teraz zrazu ho to preslo.. ako niekedy to pochyti aj jeho.. ze ma zacne z nicoho nic bozkavat.. ale fakt len niekedy.. a mne je to tiez take akoby neprijemne.. ked ja sa zacnem s nim bozkavat.. no neuveritelna chut.. a on to hned ukonci s tym, ze nema chut.. ko keby som to spravila ja tak ma asi zozerie aj s topankami.. :-DDD ale viem ze ma lubi.. to mi je jasne.. len mi to niekedy vadi...

limetka335

mňa to trápilo, lebo sa cítim tak hlúpo, ked ja začnem a on to hned ukončí... ale je to také od začiatku a vidím že to aj ostane:)
stále som nejako dúfala že to prejde:) inak v poslednom čase som si to začala všímať viac a uvedomila som si, že väčšinou sa nechce bozkávať na zastávke a tak... je to taký môj hamblivko:) len mi je ľúto, že nedostanem poriadnu pusu ked sa lúčime... zato ma to asi tak vzalo

bobrik

Jaaaj neboj sa, to je v pohode... Nie kazdy ma stale chut na bozkavanie. U nas je to tiez tak, ze pri milovani a tak, ale inak sa len tak pusinkujeme..cmuk, alebo stiskame. A nemam pocit,zeby ma priatel nelubil, alebo zeby to bolo z mojej strany chladne.

limetka335

ja viem že ma má rád:) verím mu to:)
ale veľmi pekne ti ďakujem:) len som to potrebovala počuť aj od niekoho iného... vieš tak pre lepší pocit:)

kaitlyn

Nemyslim, ze by to bolo v tebe (preco by ti klamal? Ved ked ti prejavuje lasku inak a v inom ta "nesklamuva" tak to je jasna laska :).
Ja sama nemam rada nazory, ked clovek napadaju iba preto, ze mu to nie je po voli. Ja svojho priatela milujem, mam depky ked nie som s nim a predsa sa tomu radsej vyhybam, proste to iba nemam rada... Radsej mu dam iba tak na pery, alebo na licko, vyobjimam ho a tak, len nech mi tam nemoce jazyk, eeech :-D. A ani by si neverila, kolko ludi to moc nema rado, iba to nehovoria. Nerob si z toho tazku hlavu, urcite ta ma rad :).

limetka335

už sme sa o tom rozprávali.. hovorí, že to nie je vo mne a že to má rád... ale tiež väčšinou len ked je nadržaný... inak ked sa tak opisuješ, tak je to presne ako keby mi to hovoril on:D
takže si nemám z toho robiť ťažkú hlavu?:) nie je to vo mne?

kaitlyn

Narovina sa ho opytaj, ci to proste iba nema rad, alebo ci to ma iny dovod?
U nas je to opacne, moj priatel ma bozkava stale, aj ja mu rada cmuknem, ale nie francuzak, su mi fakt proti srsti, tak sa tomu dost vyhybam :-/. Navyse mam stale tendenciu si utriet usta :D
Bozkavam sa iba ked som nadrzana, lebo vtedy neviem co sa so mnou deje, ale hned sa vrham na pery :D. Inac vobec, a nie je to preto, ze ho nelubim a ine keci, proste mi to iba nesmakuje...

bozica

napr ja sa tiez nerada bozkavam ale to myslim ze nerada prepletam jazykmi pol hodinu v kuse ci tak... alebo 5 minut no proste dlhe bozky tie mam rada pri milovani a tak ale keby sa mal na mna stale lepit chalan a ocucaval ma tiez by som povedala nemam chut...ale take bozky len tak ze cmuk bez jazykov hocikedy

limetka335

mirco ja necítim že by mi srmdelo z úst a pýtala som sa to aj jeho...
hovoril aby som si to nevšímala, že to nie je vo mne a že on sa so mnou rád bozkáva ale že ho to nebaví v jednom kuse...
ale zase v jednom kuse sa nebozkávame...proste u nás je to tak, že niekedy ho to pochytí a vtedy ma bozkáva odušu ale je to ozaj len málokedy:( a mne to chýba... inak mám 17

slnko550

prepac, ale ja si neviem predstavit cloveka co miluje a nema chut byt tej osobe co najblizsie... kolko mate rokov? do tych 15 by som takyto problem chapala