Dcera (10) ma uz pat mesiacov problem.. objavuju sa praskliny a zacervenanie v oblasti posvy z vonku a konecnika..na gynekologii jej po kultivacii (enterococcus) predpisali Macmiror aj do posvy aj do konecnika... po liecbe sa stav ciastocne upravil..nie vsak odstranil hlavne fisury na konecniku ostali...po cca 3 tyzdnoch po liecbe sme tam kde sme boli pred tym..praskliny su vsade..nad klitorisom v konecniku..je to cervene..nesvrbi len boli..stretli ste sa uz z niecim takym? Co by to mohlo byt?
prosim,mate niekto skusenost?
ja som asi pred mesiacom bola u gynekologa, lebo som tiez mala zacervenanie okolo posvy a aj drobne ranky...povedal mi, ze z gynekologickeho hladiska som v poriadku..a ze tento moj problem mohla sposobit niaka alergicka reakcia na vlozky,tampony, avivaz alebo praci prasok..mozno aj v pripade tvojej dcerky je to len niaka reakcia a bolo by vhonde s nou zajst za koznou..mne ten gynekolog povedal, ze mam na to skusit detsky krem a, ze ak nezaberie, tak ma posle k tej koznej
Držím palce, pretože sa mi zdá, že si naozaj statočná mama a máš statočnú dcéru. Ak ti neporadil nikto tu, tak skús vyhľadávať na internete. zrejme najlepšie ti poradí lekár, možno nielen gynekológ, ale napríklad aj kožný lekár by mohol.
jajka001- uz som mala: prasklinky v oblasti posvy a konecnika a neodpovedal mi vobec nikto... hmmm tu asi sluzi forum na "zaujimavejsie" temy.. ako citam..skoda ozaj som cakala nejaku radu.. ale dik...
taminka, skus si zmenit nazov temy, resp vytvorit novu s nazvom ktory povie o com je tema. skor ti niekto zareaguje.
to sa s tym ozaj nikto nestretol? prosim poradte mi...
ooo: no zacalo sa to tym ze sa stazovala na bolest pri stolici..potom som to skontrolovala...aj ja ju obdivujem a velmi ma trapi ze jej neviem pomoct...hladala som ale vacsinou sa pise o mykoze ale tu dcera nema...aspon vyter to neurcil..
poradiť neviem, ale obdivujem dcéru, že to zvláda a ešte taká malá. To sa sama k tomu priznala? pokiaľ viem, ten liek sú guličky čo sa vkladajú do pošvy? ako si jej to dávala? bože veď ja sama by som s tým mala problémy. Ale o tých trhlinkách tu bol len nedávno dotaz , ale nespomeniem si. a tej kočke dali mastičku. skús pohľadať.