ahojte, s priatelom sme spolu uz skoro rok a stale mi nepovedal, ze ma lubi..som z toho trosku smutna,...inak je hrozne zlaty, vsetko je ok, neviem, ci nema potrebu to hovorit.. ci mu to mam nejako naznacit alebo co..
este mi nepovedal, ze ma lubi
skus mu to povedat prva a uvidis..
preco myslis zeby chlap by mal byt prvy kto to povie,...povedz mu to prva ty...a uvidis ako zareaguje
ja ta milujem a strasne lubim nedame to dokopy ja ty to budem septat do uska ad rana do vecera
no a co, ze t ito este nepovedal, ved mozno pre neho su skutky viac ako slova....ked sa k tebe sprava tak, ze citis, ze ta lubi, tak neries.... a neviem preco by v tomto mal byt prvy chlap...ved mu to povedz prva ty....ved yijeme v 21 storoci
to je co toto za tema zase raz, to uz aj ked ta nepoziada o ruku tri roky mu to prikazes? ved nechaj tomu volny priebeh a nevyzaduj si len slova, ja som zena ale suhlasim s tymi dole uvedenymi muzskymi prispevkami, zena je zena ale zase tak sa hrat na dolezitu lebo je to pravidlo, to bolo pravidlo este za cias nasich babiciek, kludne mu to povedz, podla mna sa len obavas ci ti nato spravne odpovie :) och joj.
myslim si ze slova nie su az take dolezite, jasne ze potesia, myslim si ze tvoj nieje jediny, aj ja mam takuto skusenost, hlavne ze citis ze ta lubi, ze ta ma rad, to je dolezitejsie a mnohi chlapi nevedia prejavit svoje city tak akoby sme my zeny chceli na to si uz musime nejako zvyknut, jednoducho to nedokazu povedat, aj ked to tak citia, a este je aj vela takych zien co to nevedia povedat, a chlap nemusi byt vo vsetkom prvy, lebo ked sa budes podla tohto riadit,moze sa stat ze sa sklames...zapamataj si tiez, ze oni nevedia zenam citat myslienky treba vela vela komunikovat a vydiskutovat si aj toto, spytaj sa ho,mozno ti povie ...prajem vela dobreho :)
podla mna to je jedno kto zacne prvy... zeny chceli ste rovnopravnost tak budte aj v tomto k sebe rovni
a nieje to sebecke ked vyzadujes aby bol on prvy ?
promin nejak som si to nevsimol
zda sa mi divne ze si myslis ze je to sebecke zo to nepovie
chlapy su vychovavany tak aby skovavali svoje pocity
urcite si uz pocula slavnu vetu chlapci neplacu a podobne. je dost mozne ze on by ti to velmi rad povedal len sa boji ako zareagujes , alebo caka ze mu to povies ty
len nerozumiem preco by mal byt chlap prvy ? kde je ta vasa emancipacia ?
a nehovor mi ze to nepochopim lebo som chlap , co by bolo na tom take zle keby si mu to povedala ty prva ? skus mi to pls vysvetlit
ano zeny su z VENUSE a muzy z MARSU