Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

POMOC!!!!!!!!GENITALNY HERPES

Príspevok v téme: POMOC!!!!!!!!GENITALNY HERPES
laura999

Prosim pomozte mi! mam taky pocit, ze som sa nakazila genitalnym herpesom. K doktorovi idem len v utorok, takze potvrdene to nemam, ale vsetky priznaky tomu zodpovedaju. Ma alebo mal niekto z vas tento herpes??????????? Teraz uz kazdeho nakazim s kym sa vyspim??????? Prosim ozvite sa kto s tymto ma skusenosti!!!!!!!Dakujem! Som z toho uplne mimo

Pifo

Valtrex (Valacyclovir HCl) is the newest drug on the market that is used to treat herpes. The herpes virus presents itself in several different ways. Probably the most common form of herpes is the common cold sore or fever blister. More info www.valtrexsite.com

zuziacik24

pisem na tri krat viem, ale teraz ma napoadlo, ze takym pluzgierom jednym nebolestivym sa prejavuje syfilis, nechcem ta strasit vobec, ale urcite bez na gyndu...radsej..

zuziacik24

a manzela som nenakazila..ZATIAL...ale ani to dajako spolu neriesime..proste to bereme ako smolu.mame ine dolezite veci na starosti ako riesit herpes hlupy..co ja viem, mozno som sa nakazila v porodnici..ja fakt netusim...

zuziacik24

Asi nebudes mat herpes, mne sa v prvom rade zvacsila lymfaticka uzlina v slabinach. Najprv ma len velmi bolela pokozka celho \"genitalu\", ale myslela som ze to je tym porodom. A potom sa mi vysypalo vela pluzgierikov. Ak to mam prirovnat tak boli podobne puzgierom ako detske kiahne. Take male vyzarky s vodovou bodkou na vrchu a bolelo to ako svina..vracia sa to asi raz rocne

laura999

zuziacik, a manzel ten herpes od teba od vtedy vobec nedostal? a ako casto sa ti vracia? ja len verim, ze to nebudem mat to..ale co ine?! ja to mam vo velkosti hrasku, maly pluzgier ktory mi po 2 dnoch zmyzne. a je to zaujimave co pises! lebo vacsinou, no vsade pisu, ze sa to prenasa len pohlavne.. diky, ze si napisala

zuziacik24

Tak to neni pravda ze genitalny herpes je vylucne pohlavne prenosny!!!! Ja som ho dostala tyzden po porode. Bolo to strasne dost co mi nastrihli hradzu pre tazky porod az po konecnik a maternicu (roztrhlo ma ako zabu), este aj toto som schytala. Bezala som na pohotovost urgent v nemocnici, kedze som mala vsade dole pluzgiere a vsetko bolelo tak ze som ani nemohla cikat normalne+tie poporodne rany. Tak mi na gyn.urgente povedali, ze herpes moze bludit po tele ako virus a nikdy sa neprejavit az sa stane nieco co ho spusti, u mna to bol stres a vycerpanie z porodu. A kedze to bolo najoslabenejsie miesto na tele tak som to schytala tam. Dali mi uzivat herpesin s tym ze mi povedali, ze kedze som to uz raz mala na genitaliach, pravdepodobne sa mi to uz bude vracat. A manzelovi som nikdy nebola neverna a on bol mojim prvym sexualnym partnerom. On samozrejme mal aj ine partnerky, ale herpes nemal nikdy..takze tak

laura999

fatimmka, este mi prosim ta povedz ako si na to dosla, ze to mas.. robili ti aj nejake testy? a ako to u teba vyzera? ja tam mam iba taky maly cerveny pupacik a svrbi ma to, neni to ani biele, ani hnisave a po 1-2 dnoch mi to zmyzne.objavi sa mi to vzdy po solarku! iba teraz prvy mesiac ale uz 3 krat po dni zmyzne..este som na to myslela ci to nemam len nejaku vyrazku ktora sa mi vzdy od solarka podrazdi..ved v utorok mi doktor povie..dufam, ze to nebude ten herpes!

laura999

ja z toho uplne cvoknem..cele dni iba na to myslim, ze sa to neda liecit a tak..a najhorsie je to, ze to namam od svojho partnera. po 5 rokoch som mu bola tak pred 2 mesiacmi neverna..jezis, ale ved taku smolu nemozem mat, ze to hned na prvy krat takto chytim.mam vycitky ako pes kvoli tomu a este aj tento herpec..mam pocit, ze sa z toho uz dostanem do cvokarne, nedokazem na nic ine mysliet len na to, ze sa tu moju neveru dozvie, a nie som naivna, takze viem, ze sa to na sto percent dozvie hlavne ked mam toto

fatimmka

Ja ho mam tiez...nakazit nemusis druheho nemusis, ale mozes..odskusane to nemam este, lebo som v poslednej dobe spavala len s jednych chalanom a to bol ten je prenasac ocividne...ja som sa tiez takto nakazila v septembri, odvtedy ho mam 3.krat a to hockedy nahodne vznikne, ale len v miernych formach.Mne na to pomaha taky gel sa vola Viru-merz stoji okolo 4 eur.