beriem uz 4mesiac HAK,vzdy o stvrtej,teraz posledne 2tyzdne sa mi podarilo vziat 2tabletky okolo piatej.Ma to nejaky vplyv na ucinnost HAK?priatel sa do mna dvakrat po sebe urobil,tak sa bojim ci je nejaka pravdepodobnost otehotnenia...dakujem za odpovede
mam dilemu...
tak ako pise severanka, hak mas na to, aby sa tvoj jpriatel mohol do teba robit, a nemali ste z toho stresy a to ze ju zoberes o hodinu skor alebo neskor vobec nevadi....tabletku m;usis uyit najneskor do dvanast hodin ako si mala....takze nestresuj kvoli jednej hodine....ten letak asi moc prestudovany nemas, ked toto nevies....
zuzik: tvoj strach absolútne nie je prirodzený... antikoncepciu berieš na to aby si neotehotnela... tzn. kľudne sa do teba môže spraviť...
zuzik: HAK máš na to aby sa do teba mohol v pohode spraviť...
praveze videla,prestudovane mam vsetko,ale tak vzdy sme si davali pozor,aby sa do mna nespravil a teraz sa "zadarilo"dvakrat po sebe,co sa nam stalo prvykrat,takze mam prirodzeny strach..
zuzik, kedy naposledy si videla príbalový leták? 12 hodín nevadí...takže tá hodina ťa nezabije...
takze pravdepodobnost ze som tehotna?
jedna hodina meskania nema vpliv
niesom si isty ale tusim nevadi ani 12