čaute všetci, má tu niekto skúsenosti s ovocnou diétou? rada by som to skúsila, jesť iba ovocie..ako je to s chudnutím ak ju budem držať 5dní? ozvite sa kto vie poradiť:-))
ovocná diéta? skúsenosti.
super ocista:
ja som dosť pribrala ked som začala bývať v londýne,majú hrozný stravovací systém.žiadny teplý obed.len sendviče..mesiac aj niečo cvičím každý deň hodinu že som až mokrá,jem zdravo,výsledok neviem kedy sa dostaví ale teším sa..určite skúsim tie ovocne a zeleninové dni,jem suchare a ryby.:-) čo myslíš?mesiac a bude to lepšie?
no tak ako to myslis je super,staci 2-3 krat do tyzdna ovocno-zeleninovy den a pre teo to bude super a ak v ostatne dni sa drzis na zdravej strave,tak to pojde,aj ked ako sama pises,vysledky este nie su take,ake by si chcela,ale ono to pojde,viem z vlastnej skusenosti...a u mn uz je to tak,ze uz mi lezie na nervy ako mi neustale kazdy hovori,kolko som schudla:)
staci jest zeleninu,orechy a semena tam je dost aminokyselin-stavebny prvok bielkoviny..hotove bielkoviny si aj tak telo musi rozlozit na AMK,takze hotove bielkoviny nie su az tak uzitocne...
a jednodonova ovocna ocista je len na chvilkove odlahcnie tela,ak je ocista,ci uz ovocim,zeleninou,cajmi alebo vzajomnou kombinaciou dlhodobejsia,jedna sa o detoxikaciu tela
no po vianociach to bolo hrozne obdobie lebo som sa dostala na zlu cestu :ň ale teraz je to super .) nastastie a zdravo papam, cvicim skoro kazdy den potrebujem proste pohyb :) a v pohode take kilečko dole pomaly ale isto :)
Ahoj aja5:) este davnejsie si prispievala do temy PODTE SCHUDNUT ZDRAVO... ,vsak?
Ako sa ti dari?:)
ahoj poliewocka pamatas si na mna este? :)
Dobre na precistenie, dat si jeden ovocny den. Ale ako dlhodobu "dietu" neodporucam, pretoze ti budu chybat bielkoviny, ktore chrania svaly. Takze schudnes len zo svalov, mozno trosku vody. Tuk ostane na tebe nalepeny, po prechode na normalnu stravu jojo zarucene+nemaly bonus k tomu.
Ovocie je vzdy dobre jest v kombinacii s bielkovinami, napr. rozmixovany banan s tvarohom, bielym jogurtom, nastruhane jablko so skoricou a tvarohom ci jogurtom a pod...
oprava: vsetko naspet nabrat a + aj uroky
a potom to vsetko naspet nabrat hned pri prvom hryze chleba
no nechcela by som