Gynek.amb.v Sturove.

kika-

bublina a ako to robíš,ostaneš u Korčoka pritom ťa zoberie na vyšetrenie aj Ulrich,či toho predošlého necháš,opustíš?Preto sa len pýtam,lebo fakt niekedy sa stane,že každý lekár povie niečo iné na ten istý problém.Ja chodím ku tej doktorke,o nej som ešte nepočula,že by niečo zbabrala,no môže sa stať.Síce je staršia ako ten Korčok,určite sa vzdeláva,no neviem.Možno takisto schybí,len sem nikto nenapíše.Jedna kamarátka zas chodí k Ulrichovi už roky,tá ho veľmi chváli.Predtým chodila k nejakej ženskej ale nie v Sturove,tá vraj niečo zle odhadla a dieťatko sa nenarodilo,potratila.Odvtedy už má dve krásne detičky.Takže smelo napíšte svoje za a proti.

bublina12121

Ja osobne chodim ku Korcokovi, ako je mily aj vsetko ale dost ma zarazilo ze mojej kamaratke nezbadal cystu, ktora bola DOST viditelna... Takze sa chystam aj ja radsej ist dat skontrolovat k Ulrichovi.

gabča

čítam tu príspevky,4 hodiny čakať??To potom k nej pôjdete hned ráno a trvá to pol dna pokiaľ vás zoberie konečne?Nedá sa tam na hodinu?Myslim sa objednať,či je to drahé?

macika

Toho mladého Korčoka som našla na nete.Podľa fotiek môže mať veľmi príjemnu ordináciu aj veľmi peknu a modernu.evitka ty k nemu chodíš?Ježiš baby neviem sa rozhodnuť.Chcem dobrého lekára ,spoľahlivého,odbornika,skuseného.No k môjmu srdcu bližšie stoja ženy.Neviem čo mám robiť.Myslela som že dostanem viac odpovedí,no čo už.Kto mi odpísal tej dakujem.To náhodou neviete či je v Sturove už mammograf?Bola som sa hlásiť v NZ.Dali mi termin až o rok.Nenormálne veľa treba čakať.6eny o tom vyprávali,že má byť aj v Sturove,ale odkedy??

Nicol...

Ordinuje tá doktorka v Sturove na poliklinike.Skus kontakt hladať na nete.Jeden den má kratší,myslim do 12-ej či do 1-nej?Kamarátka tam chodí.Veľa treba čakať.Asi je dobrá.Viac nevie ani ona,chodí tam len na prevenciu.Doktorka robila v nemocnici,Pôrody aj na operačke.Nehovoria prečo to nechala.Vyzerá dosť mladá,tak asi do 50-52 rokov najviac.Treba to skusiť.

luci

biba ako môžeš posudiť voľakoho ked ju ani nepoznáš?Môže byť aj gynekolog hnusný,nielen žena.Však každej jednej sa páči iný lekár.Ináč aj ten Ulrich môže byť dobrý.Som zvedavá že kto ešte čo napíše.Ked tá doktorka sa nezmenila za tie roky odkedy som k nej chodila tak je OK netreba sa od nej báť.