Achojte,čakám dievčatko a chceme jej dať meno Sandra,ale nevieme zistiť kedy oslavuje meniny, aj ked sme presnorili celý internet.Ak niekto viete, tak nám sem napíšte. Ďakujeme pekne.
Kedy ma meniny Sandra?
aj ja som sandra oslavujem 23 augusta
calendar.zoznam.sk tu najdete vsetky meniny. moja dcera sandra oslavuje 23. augusta, podla ceskeho kelendara. lebo do nedavna na slovensku sandru neoslavovali, teraz je to vsak 2. janura.
nasej dcerke sme tiez dali meno sandra, ale predtym ako sme sa rozhodovali ma ani vo sne nenapadlo ze by sa malo to meno spajat s menom alexandra, su to 2 odlisne mena, narodila sa v amerike a dali sme jej meno podla nasej americkej priatelky, takze neviem preco by sme to mali spajat s alexandrou, a meniny oslavuje tiez 23. augusta, vo viacerych krajinach maju tochto dna meno sandriky
Podobne, tiež nemám rada keď si niekto zamieňa meno Sandra s Alexandrou, teraz je už oficiálne Sandra v kalendári spolu s Alexandrou, ale vždy budeme oslavovať 23. augusta ako po minulé roky. Všetko najlepšie všetkým Sandrám.
Sandra má podľa českého kalendára meniny 23.08. na Filipa. takže sa to neoslavuje na Alexandru, ale Sandra má tiež svoje miesto v kalendári , a to je v auguste. Myslím si, že je to lepší čas na oslavu ako január.
awooojte ja som tiez sandra a oslavujem meniny 2.januara
ja som tiez sandra a oslavujem v januari :)
Moja Sandra oslavuje tiez na Alexandru, Sandra je odvodenina od mena ALEXANDRA aj ked sa ti to nepaci.