Achojte,čakám dievčatko a chceme jej dať meno Sandra,ale nevieme zistiť kedy oslavuje meniny, aj ked sme presnorili celý internet.Ak niekto viete, tak nám sem napíšte. Ďakujeme pekne.
Kedy ma meniny Sandra?
Ahojte ja sa volám tiež Sandra a moje meniny oslavujeme na Filipa to je 23.8, lebo meno Sandra v Slovenskom kalendári nie je ale v českom kalendári je to práve dátum 23.8
Ahoj,
ja sa volám Sandra,nie Alexandra,ani Kasandra. oslavujem 2.1. na Alexandru a mám kalendár z roku 2015, kde je normálne meno Sandra napísané pri 2.1. ;)
Sorry za tu 2016- tku :D :D :D
Ahooojte, ja som Sandra a oslavujem meniny každý rok 23.8.2016 a neplanujem to ani meniť keďže slovenské kalendáre si to meno raz pridaju na 2 roky potom zas tam nie je..Je sice pravda ze vela ludi o tom nevie a zabuda, ale moja rodina amoji najbližší to vedia a to mi staci :) . .inak ma ludia volaju rozne, Sandra, Sandrik, Sandruš, Sandrika a tak :)
jaj ale 2janura možno asi aprila na Filipa a ja som |Sandra a mate dakto FB ak ano dajte si Nepovina Sandrika
čavko... :D Ja sa volám Sandra a oslavujem meniny 23.8 no ale po novom sú Sandry 2.1 ;) A ešte mňa volajú Sandy, Sanny , Sandruška , San a pod. xD
ahoj.aj ja som sandra.. a oslavujem odmalicka 23.8. podla ceskeho kalendara..ako tu uz pisali baby. narodky mam v januari takze..viac mi to vyhovuje takto rozdelene nez oba sviatky v jeden mesiac :D
Ahojte, ja mam doma malu 7 ročnú Sandru a oslavujeme na Filipa t.j 23.8 meniny...prezývky pre nasu slecnu mame Saska- Sasik- Sasa- Sandruša