Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kedy ma meniny Sandra?

Sandrika_1267

Ahojte ja sa volám tiež Sandra a moje meniny oslavujeme na Filipa to je 23.8, lebo meno Sandra v Slovenskom kalendári nie je ale v českom kalendári je to práve dátum 23.8

Sandrulik

Ahoj,
ja sa volám Sandra,nie Alexandra,ani Kasandra. oslavujem 2.1. na Alexandru a mám kalendár z roku 2015, kde je normálne meno Sandra napísané pri 2.1. ;)

Sandrik

Ahooojte, ja som Sandra a oslavujem meniny každý rok 23.8.2016 a neplanujem to ani meniť keďže slovenské kalendáre si to meno raz pridaju na 2 roky potom zas tam nie je..Je sice pravda ze vela ludi o tom nevie a zabuda, ale moja rodina amoji najbližší to vedia a to mi staci :) . .inak ma ludia volaju rozne, Sandra, Sandrik, Sandruš, Sandrika a tak :)

Sprostučkkaa

jaj ale 2janura možno asi aprila na Filipa a ja som |Sandra a mate dakto FB ak ano dajte si Nepovina Sandrika

sandy86

Ahojte,ja sa volam tiez Sandra.Ziadna Alexandra:-)Doteraz som oslavovala meninky 23.8.
Uz ich po novom oslavujem 2.1.
No ale oslavujem ich len v uvodzovkach:-)Moja rodina na to stale zabudne,nikdy sme to nebrali tak \"vazne\",pretoze sme nenachadzali v kalendari meno sandra:-P

Sandy-sannky

čavko... :D Ja sa volám Sandra a oslavujem meniny 23.8 no ale po novom sú Sandry 2.1 ;) A ešte mňa volajú Sandy, Sanny , Sandruška , San a pod. xD

ssandra

ahoj.aj ja som sandra.. a oslavujem odmalicka 23.8. podla ceskeho kalendara..ako tu uz pisali baby. narodky mam v januari takze..viac mi to vyhovuje takto rozdelene nez oba sviatky v jeden mesiac :D

Maruš

Ahojte, ja mam doma malu 7 ročnú Sandru a oslavujeme na Filipa t.j 23.8 meniny...prezývky pre nasu slecnu mame Saska- Sasik- Sasa- Sandruša

Dzulieta

Ahojte, tiež chceme dať meno našej malej Sandra. Chcem sa ale opýtať, či ste boli aj krstené (katolícky) a či je možné toto meno pri krste dať bez doplnenia druhého mena. A ešte ako Vás volajú zdrobneninami alebo len tak.