ahojte, mam 162cm a 68kg... viem ze to nie je este take strasne ale ja sa v poslednom case citim strasne velka, priam obrovska... chcem so sebou nieco robit, len neviem co... som zo seba zhnusena, zufala a je mi blbo... mam pocit ze som nenazrate prasa, s hnusnym nafuknutym bruchom, mlandravymi rukami, skoro druhou bradou a nevladzem so sebou vydrzat... skor so svojim telom vydrzat, lebo seba ako osobnost mam rada... nechcem aby ste si mysleli ze sa neznasam a v tom je moj problem, ja sa mam rada, ja len neviem co robit... vo vsetkom sa citim ako take hnusne vypasene jelito... chcem sa zmenit, len neviem ako... pomozete mi s tym?
citim sa strasne velka...
zvys pohyb
a comam byt len o vode a nejakom bezlepkovom chlebe? alebo ja neviem? pretoze podla mna absolutne hladovanie nema zmysel...
zhrozena, fakt to neber v zlom, ale sama som sa v zivote presvedcila o tom, ze len a len od jedla clovek pribera. proste ty potrebujes jest menej, aby si nepriberala. to je vsetko, nebol v tom zly umysel. ak sa ta to dotklo, tak sa ti velmi ospravedlnujem. pekny vecer :-)
mila linka, pre tvoju informaciu jem rano cornflakes s ovocim, na obed normalny vareny obed, pred obedom niekedy na desiatu jablko alebo nieco take, olovrant ako kedy, a okolo siestej si dam rozok alebo nieco lahke, pripadne ak mam chut na sladke spravim si puding... nemam pocit z e v porovnani s inymi chudymi ludmi jem strasne vela.. jem biojogurty a kadejake kraviny ale stale mam pocit ze je to hrozne vela a som zufala z toho ako mi rodina povie ze ći mi je to treba a pritom som od rana nic nejedla a podobne... taketo reci mi naozaj nepomahaju...
magy357- myslim, ze tej babe nepomozu take reci-zivotny styl a pod. to si moze precitat hocikde. proste treba prestat ŽRAŤ !!! a zacat jest .nemyslim to v zlom
to najhlavnejsie co potrebujes je zacat na sebe pracovat. systematicky si vytvorit navyky, ktore si udrzis natrvalo. pravidelne cvicenie, zdrave stravovanie (to neznamena kdejake biojogurtiky do seba tlacit za kazdu cenu) proste zivotny styl, ktory ti doda plnohodnotny pocit tvojho zivota a pomoze ti udrzat postavu po akej tuzis. ale zapametaj si ze kazda lepsia malickost na tele je tazko vydreta a ked prestanes, telo ma tendenciu okamzite sa vracat do stavu predtym. Najdi si zdravy ideal, nie nieco prilis vzdialene. co sa da dosiahnut. a pracuj. pomaly, den, mesiac, rok, dva, desat. to je vec toho ako budes musiet robit stale, nie co spravis raz a staci.