crevna chripka u dietata

jajka001_

osma dik za opytanie, ma sa vyborne, vystraja jedna radost :) skoda ze nemozeme ist este von aby sa mohol vybehat.

jajka001_

oni dvaja sa uz nehadaju, tak sa hadate za nich? :)) crevna chripka je bezna vec. to co som spravila, by som bola spravila tak isto, ale pomohlo mi ked mi ivko poradil, pre uistenia sa. rng sa vyjadril, ze lekari proti virusom nemaju prakticky nic, telo musi proti nim same bojovat, a poradil doplnky na zlepsenie imunity. ktore si ja aj tak nekupim. obaja mali pravdu, zo svojho pohladu. rng ako teoretik, ivko ako praktik.

druhá

Neda mi nereagovať.
Taka je uz ludska natura, zialbohu.Nemyslim, ze keby si ivko 111 precital tie iste periodika, ako ja, ze by sme tu vobec polemizovali a ze by jeho nazor bol velmi rozdielny.
Zialbohbu lekarska komunita az na vzacne vynimky bez poznania faktov odsunuje potravinove doplnky, celostnu medicinu, metabolicke liecenie a alternativy na bocnu kolaj a to nie je spravne. Toto napísal RNG.
Co z toho robili a dávali pri tých hnačkach, vracaní a horúčke, nič ! a dieťa sa má lepšie, Nechápem, ako je to možné.

RNG

cely problem je tu, ze mnohi lekari s dlhou praxou jemne skostnateju a ked sa na svete niekde objavia nove vedomosti, kedze za nimi osobne nejdu a poznaju len popularne novosti(tj to co je v tlaci a medickej literature podporovane) pomaly zaostanu.
Moja rola na tomto fore bola informovat o tychto inych metodach a prostriedkoch, teda vysledkoch prace roznych alternativnych lekarov.
Nejedna sa o ziadne zazraky, samozrejme, len pre medicky priemysel ekonomicky nevyhodne poznatky.

S nazorami: "my to tu vsetko mame"," co si myslite, ze v USA sa robia zazraky" a podobnymi lokalpatriotickymi hlaskami som sa stretol za poslednych 30 rokov velmi casto pri diskusiach na Slovensku.
Samozrejme ale, zabudli si uvedomit, ze na svete vychadza hromada literatury, ktora sa nedostane do popularnych publikacii a oni k nim prakticky nemaju dostup, pokial si tie publikacie neobjednaju a nedostanu sa tak do kruhu veducemu k dalsim informaciam toho druhu.
Odsudenie niecoho bez znalosti toho nie je velmi rozumny pristup k veci. Zialbohu vacsina ludi,( vcitane lekarov) si casto urobi nazory a uzavery na vselico aj bez poznania faktov okolo toho.
Taka je uz ludska natura, zialbohu.Nemyslim, ze keby si ivko 111 precital tie iste periodika, ako ja, ze by sme tu vobec polemizovali a ze by jeho nazor bol velmi rozdielny.
Zialbohbu lekarska komunita az na vzacne vynimky bez poznania faktov odsunuje potravinove doplnky, celostnu medicinu, metabolicke liecenie a alternativy na bocnu kolaj a to nie je spravne.

stvrta

nechapem preco pises, ze kvoli rng by prestal radit? rng mu to nezakazuje ani neosocuje a neznevazuje jeho pracu. ale o to viac ivko osocoval a ze tvrdenia na basu a podobne dristy....

tretia

Ivko,bola by skoda,keby si kvoli rng prestal radit ludom,co to potrebuju.Je vidno,ze mas skusenosti a to si na tebe cenim.Vzdy sa snazis co najlepsie poradit.