pekny den prajem , prosim o radu, mojmu 6 ročnemu synovi imunologička predpisala imunar, ale ja som to strašne dobabrala s podanim a teraz mam strach či som mu neubližila a to tak že mala som mu ho dať raz za tyžden ale ja som to poplietla a dala som ju jednu ampulku v stredu a druhu vo štvrtok, dve za sebou, a nikde sa nemožem dočitať či som to moc pokašlala, velmi sa bojim či mu to neubliži a imunologhičke sa nemožem dovolať, prosim poradte dakujem
imunor
My sme tiež mali na jar.Od septembra 1.sme boli choré.Mladšej dcérke brali krv.Tento týžden došli vysledky.Máme sa ukázať,len ked bude chorá,ináč netreba viac liečby.No ja si myslim skusim ešte doktorku nahovorit na jesen.Na jednu dávku.
aj ja som dietatu davala imunor davame ho už štvrtý rok na jar a na jesen ale mám pocit,že tento rok už nemal tu učinnost čo predtým už mu to tak nezaberá
Jovida ja si myslim tiež že malej nič sa nestane.Moje deti imunor dostávaju kazdý rok.Väčsinou v oktobri a v januári.Velmi som s tým spokojná.Menej su choré.Ja to mám dávat 4 flasticky za sebou.Zvykla som im dávat kazdu nedelu.Vlani aj mne sa nieco prihodilo.Dala som mladsej dcerke,potom som chcela druhej ale som sa pomýlila lebo sa nevystriedali a ja som sa ozvala.Otvor usta,znova mi tá malá otvorila a hned mala dvojitu dávku.Nikdy v živote nič som nezbabrala s liekmi.Ked to prehltla hned som došla na to že som spravila blbosť.Zavolala som nášmu detsk.lekárovi lebo v nedelu imunologovi som nemohla.Ten ma ubezpečil že nech sa nabojim nič sa nestane.Odvtedy ked dcérky naraz potrebuju niečo tak normálne to píšem na papier kedy komu čo a kolko som dala.Dlho som sa nevedela spamätat ako sa to mohlo stať!Aj sa čudujem ze dcérka sa neozvala v tom okamihu ze ona uz mala ale automaticky otvorila pusu.Takže bud pokojná.A je to super na imunitu.Predtým som ich mala za sezonu 13-krát na antibiotiká.Potom som sa pýtala k imunologičke.Odvtedy sme menej choré.
Užívam ho už tri roky, vždy na jar. Mám s ním veľmi dobré skúsenosti, čo sa týka zlepšenia imunity.
neva dakujem ti velmi pekne, takže to asi berieš aj ty, ja len či som mu viac ako mala pomocť neubližila
Nemalo by to ublížíť. Moja imunologička hovorila, že sa tým nedá predávkovať.