Zaujimama vas nazor

Príspevok v téme: Zaujimama vas nazor
zuzka144

Ahojte! Chem sa spytat na vas nazor co si myslite o tom, ked nejaky ucitel alebo profesor uprednostnuje pred vami inych ziakov. Strasne ma to stve nechem to rozoberat, len ma zaujima ci vy by ste na mojom mieste dali tomu profesorovi najavo ze vam to vadi, alebo by ste to nechali tak a nic s tym nerobili, aby to nebolo este horsie. Dakujem pekne za vsetky reakcie.

Alternativa

Hmm, skuste sa pozriet na ucitela ako na obycajneho cloveka. Aj on ma kopec problemov v rodine, vo vztahoch, so zdravim. Pricinu niekedy "divnych" reakcii ucitela nepoznate a asi ani nespoznate. A Vase hodnotenie je subjektivne. Ja osbone si myslim, ze ani kamion jogurtov nie je riesenie, nicoho v zivote. Nerieste to, co riesit nedokazete. Nechajte jeho problemy na neho. Cas taketo nieco prirodzene vyriesi. A mozno sa treba poucit, ze ja raz taka nebudem :o).

DJ HiDe

Na mne sedela jedna profesorka asi pol roka...nie som vsak typ cloveka, ktory sa da ponizovat, velakrat som jej to pekne natrel, a kartu ponizovania obratil na druhu stranu, skoncilo to tak, ze mi chcela navrhnut zhorsenu znamku zo spravania, k comu som vyjadril svoje stanovisko dost jasne-nahadzal som jej na auto 7 jogurtov, odvtedy sa na mna ani zle nepozrela, pritom vie, kto jej za tu ozdobu moze :)

kikulka

ja im to dávam patrične najavo,proste mám strašne prchkú povahu a nedokážem sa na to pozerať,ak ja ku mne niekto nespravodlivý

eviak

kasli na to, aj tak ti to nic nepomoze... maj ho na haku... mna celu strednu triedna ignorovala. nic na to nepomoze