menstruacia

Príspevok v téme: menstruacia
janka1985

dobry den,priatelka uzivala antikoncepciu dlhsiu dobu, od decembra kdy ju vysadila dostavala pravidelne menstruaciu az na tento mesiac, je pravda ze sme spolu spali aj bez ochrany no vzdy sme to "stihli"... v dni kedy mala dostat mala predtym pocity take ake ked ju ma dostat no nedostala ju uz 5 dni.... je tam sanca ze je tehotna? dakujem za odpoved

Mimi323

Ak test ukaže že nie je tehotná, tak nie je. Najlepšie je test robiť až po vynechaní menštruacie - potom ako mala dostať menštruaciu.

Mimi323

Po HAK tie 2-3 mesiace chodí menštruacia normalne (ešte akoby učinkuje HAK), a potom sa to veľmi často rozhadže. Kým sa to dá do normálu tak to môže trvať aj rok, to podľa toho, ako dlho brala HAK. A ako dlho brala HAK?

janka1985

no 2 mesiace po vysadeni bolo vsetko v poriadku .... a az teraz nedostala tak ako mala ... je teda normalne ze mala pocit ze ju dostane a nedostala ju ? aka je sanca ze je tehotna? test sme uz kupili ...

Mimi323

Teraz keď vysadila HAK je veľmi pravdepodobné, že bude mať rozhádzaný cyklus a poriadne. Takže tehotná by nemala byť, ale pre istotu nech si kupi baby test a budete mať istotu.