Uzdravenie z depresie

martin303

Pozri si www.cchr.cz a pozri si to poriadne aby si pochopila ze lieky a drogy ta pripravuju o dost velku cast tvojho "ja". Pripravuju ta o pocity radosti a robia ta apaticku k problemom. Ak to chces vyriesit pozri si www.dianetika.sk a kup si ju tam a precitaj. Pochopis preco ju mas a ako sa jej zbavit. 100% Drz sa a vela stastia.

sasa

Aj ja som brala antidepresiva.A dost silne.Vobec som nemala chut zit,a bolo mi jedno co sa stane s mojou rodinou.Ani neviem ako ale zacala som na sebe pracovat,ako napr.ze chcem zit,vsetko bude ok.Bolo to nieco strasne.Tu bolest psychicku ani neviem opisat,myslela som ze mi preskoci,ze nebudem chodit domov a ostanem na ulici.Take blbe myslienky...Ja som brala lieky asi 2 roky a ucinok som zacala pocitovat tak asi po 6 tyzdnoch.Teraz neberiem nic ale som velmi nervozna.Rozmyslam,ze pojdem si dat vypisat nieco slabsie len tak na ukludnenie.Mam vsetko co chcem len ten vnutorny pokoj nie.Rozmyslam,ze by som zacala chodit na neake seansy,...som dost psychicky labilna.Musim si pomoct lebo nechcem este raz prezit to peklo..Drzim palce vsetkym,co zacali pozitivne mysliet!

laco

Z depresie sa dá dostať,ale na to treba:1.odstrániť príčiny,ktoré(ak sú Ti známe)Ťa do depresie dostávajú! 2.lieky,ktoré berieš a ktoré Ťa držia "nad vodou"nesmieš sama vysadzovať!Môžeš ich pod kontrolou lekára/ky postupne znižovať,ale ak bod 1.nie je odstránený, po nejakej dobe zase budeš v TOM!3.O svojej Dg.sa snaž dozvedieť čo najviac zo všetkých možných zdrojov,zmeň životosprávu,jedz veľa ovocia a zeleniny,nájdi si MOTIV do života,svoje KREDO,CIEĽ,veľa čítaj-hlavne veselú literatúru atď.Je toho veľa čo treba zmeniť.Ja sa tým trocha viac zaoberám,lebo v mojej širšej rodine je DEPKA veľmi rozšírená...

pamela

Ja beriem antidepresíva už 3 roky, a lekárka mi povedala, že ich budem brať ešte veľmi dlho. Raz som ich vysadila, a stav sa mi zhoršil.

:-)

Ahoj. Prekonal som klinicku depresiu s nutnou hospitalizaciou. Bral som nasledne lieky po dobu 1.5 roka po odozneni choroby, pricom po pol roku mi davka bola znizena na polovicu. Pred 3 mesiacmi sme spolu s mojou lekarkou uvazili, ze treba zacat s vysadzanim. Postupne som zacal brat lieky kazdy druhy potom kazdy 3. den. Nemal som ziadne problemy. Momentalne som uz mesiac bez liekov bez problemov a dufam, ze mi to vydrzi...