kozmetické poradkyne Oriflame

Príspevok v téme: kozmetické poradkyne Oriflame
severanka

Čaute baby... Rada by som v tejto téme zhromaždila všetky kozmetické poradkyne Oriflame, aby sme si mohli vymieňať cenné rady, možno prispieť sem tam nejakými osvečenými tipmi, a troška pokecali o našej práci kozm. poradkyne... Tiež by ma zaujímalo ako ste začínali, aké boli vaše prvé úspechy/neúspechy... :)
Takže sa na vás všetky teším a dúfam, že sa nás tu zíde viac... :)

severanka

diana : tak to je super, že sa našla aj konečne spokojná užívateľka tejto kozmetiky a ešte k tomu aj poradkyňa... tak mi troška napíš, ako si začínala, ako si rozbiehala svoj obchod, a ktoré výrobky máš najradšej :)zaujíma ma to... :)

diana

Ahoj severanka, ja som kozmetickou poradkyňou už rok a pol a veľmi ma tobaví a je to výborná kozmetika, nehodlám sa vzdať práca s Oriflame.

severanka

ahoj siminika... ja som tiež pomern ekrátko kozmetikcou poradkyňou, rpeto by ma tiež zaujímali príbehy a skúsenosti žien a dievčat, ktoré sa tejto práci kozm. poradkyne venujú už dlhšie... pre mňa je práca s kozmetikou ohromným relaxom a potešením... :)

siminika

ahoj severanka...ja som kozmetickou poradkynou oriflame ale este len kratko ale tak tri mesiace..tak este toho az tak vela neviem, ale som rada ze som medzi vami, baví ma pracovan s kozmetikou a dufam ze sa mi bude darit...