Čaute baby... Rada by som v tejto téme zhromaždila všetky kozmetické poradkyne Oriflame, aby sme si mohli vymieňať cenné rady, možno prispieť sem tam nejakými osvečenými tipmi, a troška pokecali o našej práci kozm. poradkyne... Tiež by ma zaujímalo ako ste začínali, aké boli vaše prvé úspechy/neúspechy... :)
Takže sa na vás všetky teším a dúfam, že sa nás tu zíde viac... :)
kozmetické poradkyne Oriflame
diana : tak to je super, že sa našla aj konečne spokojná užívateľka tejto kozmetiky a ešte k tomu aj poradkyňa... tak mi troška napíš, ako si začínala, ako si rozbiehala svoj obchod, a ktoré výrobky máš najradšej :)zaujíma ma to... :)
ahoj siminika... ja som tiež pomern ekrátko kozmetikcou poradkyňou, rpeto by ma tiež zaujímali príbehy a skúsenosti žien a dievčat, ktoré sa tejto práci kozm. poradkyne venujú už dlhšie... pre mňa je práca s kozmetikou ohromným relaxom a potešením... :)
ahoj severanka...ja som kozmetickou poradkynou oriflame ale este len kratko ale tak tri mesiace..tak este toho az tak vela neviem, ale som rada ze som medzi vami, baví ma pracovan s kozmetikou a dufam ze sa mi bude darit...
to sa tu nenájde žiadna kozmetická poradkyňa Oriflame, ktorá by si chcela pokecať o tejto práci?