Čaute baby... Rada by som v tejto téme zhromaždila všetky kozmetické poradkyne Oriflame, aby sme si mohli vymieňať cenné rady, možno prispieť sem tam nejakými osvečenými tipmi, a troška pokecali o našej práci kozm. poradkyne... Tiež by ma zaujímalo ako ste začínali, aké boli vaše prvé úspechy/neúspechy... :)
Takže sa na vás všetky teším a dúfam, že sa nás tu zíde viac... :)
kozmetické poradkyne Oriflame
prosím vás, neporovnávajte... neni to jedno? bavm sa radšej o našich úspechoch v Oriflame...ako ste sa vypracovali tam kde ste , apod.
V Avone sa plati manipulacny poplatok do urcitej vysky sumy.
okey dámy, čo keby sme radšej pokračovali v téme, a nebavili sa o poplatkoch v tej ktorej firme?
severanka, moze byt, ale hovorime len o par korunovych rozdieloch.....
Ale co sa Oriflame tyka, oni myslim si ze maju vlastne fabriky na rozvoj a vyrobu a ich vyrobky nie su az tak prechemizovane... Len som to pocula, neviem aka je presna skutocnost.
Ja nemam rada ani jedno ani druhe :-))
podľa mňamá Oriflame oveľa častejšie výhodnejšie zľavy na svoje produkty...
vyssie ceny maju len sortiment ANEW-Avon a Giordani-tusim-Oriflame..
Ja som robila jedno aj druhe a ceny su velmi podobne....
simenlla: mňa zase odradilo od Avonu to, že sa v mojom okolí veľa žien sťažovalo na cenu a kvalitu výrobkov... tak som to riskla s Oriflame a je to super... ja za poštovné neplatím, chodím si do centra, ktoré mám síce tiež 25 km od domova, ale chodím tam do školy, takže neni problém... a v Avone sú katalogy zadarmo?