ahoj,zijem s mamou,ktora je opatrovatelka a vela nezarobi.zijeme od vyplaty do vyplaty.otec od nas odisiel pred 1,5 rokom.nasiel si cez zoznamku frajerku a odstahoval sa za nou do Kosic,my sme z okolia Bratislavy.Byva tam,pracuje tam,k nam pride na "navstevu"raz za 4 mesiace.Moja mama,kedze nema vela penazi doteraz nepodala ziadost o rozvod a oco tu este ma nahlasene trvale bydlisko,ale posta mu chodi tam.Mal neake dlhy ale mysleli sme,ze ich uz splatil.Ale dnes sa k nam zatulal neaky list,ze ak do 23.3(co je dnes a dnes to doslo!) nezaplati neaky dlh tak pride exekutor a ZHABE MAJETOK,ALE ON TU UZ NEBYVA-ALE MA TU NAHLASENY TRVALY POBYT!A JA SA BOJIM,ZE NAM ZOBERU NASE VECI,PROSIM POMOZTE MI!BOJIM SA,ZE ZAJTRA SA VRATIM ZO SKOLY A NENAMDEM SI VECI VO SVOJEJ IZBE...
Bojim sa ze pride exekutor
no ono je to celkom mozne, lebo su zobrani a ma tam trvaly pobyt, takze -pred zakonom spolocny majetok. mali by ste hodnotnejsie veci na cas niekam radsej presunut, ku babke alebo tak. no a rychlo riesit rozvod, to sa sice povie, ze...