30 ročné manželstvo

Príspevok v téme: 30 ročné manželstvo
Gina

Žijeme v 3O ročnom manželstve a už 20 rokov nežijeme sexuálnym životom. Odmietanie je hlavne z mojej stravy, lebo jeho spôsoby sexu, a samotný prístup k veci mi vôbec nevyhovujem.Manžel je bez nehy, bez citu. Ide mu len o svoje dobro. Prejde hneď k samotnému aktu,...cieľ, a hotovo. Mne toto nevyhovovalo, sama som ho odmietala, a teraz žijeme bez sexu.Pomýšľala som o rozvode, ale on o tom nechcel ani počuť, žijeme v malom meste a bola by to hanba.

nemôžem povedať

kobaik, asi ťa čaká veľa práce niečo ho naučiť,presonduj či tvoj priateľ v detsve dostával od matky dosť lásky a či ju vie dávať alebo nechce dávať druhým,proste nevie ako na to a je mu to cudzie,problém ja aj v masturbácii jeho,tú energiu, čo má dať Tebe ide inde, v posteli by sa mali urovnávať všetky spory.Pd.

kobaik

chodim s priatelom uz 10 rokov a uz sme sa aj rozisli a sme zas spolu on mal pocas nasej prestavky ine frajerky ja som mala tiez frajera no nebolo to ono z mojej strany.moj problem je ze teraz aj ked sme spolu sa on odmieta somnou milovat ked som sa pytala aky ma na to dovod povedal ze on to nema rad tak dlho(pol hodiny)a ze vobec nie je vzruseny ze ma uz pozna dokonale,radsej sa spravi sam tak to ma pohodlne spravene.Nemusi sa o mna starat.Zakazdym ked sa chcem o tom s nim rozpravat lebo sa nic nedeje je nervozny a zacne mi nadavat ze ma nic ine nezaujima len sex.Ani po dobrotky ani po zlotky.nebol nikdy vynikajuci milenec no teraz je to este horsie.Ja si myslim ze ma daco zablokovane v hlave ci co.Lubim ho aj on mna.Do poradne nechce ist.Prosim o radu ako nanho.dakujem.

ona

zijeme s manzelom spolu 25 rokov. vselico sme preskakali, ale ako hovoril niekto mudry aj o priatelstvo sa musiš starat a treba ho pestovat, inak prides o nich. Ako ste sa Gina starali o vas intimny vztah? Ak sa lubite cestu k sebe znova spolu najdite. Treba komunikovat. a po 30 rokoch sa snad nehambite povedat svojmu muzovi ako by ste to chceli. Iste, ze clovek uz nieje mlady, a vselico uz nefunguje ako kedysi, ale dá sa, a mozno sa pri tom aj nasmejete. vela zdaru!

Nikola0704

K tomu všetkému, čo tu bolo napísané (s čím súhlasím) chcem ešte dodať, že ak by sa nakoniec rozhodla pre rozvod, hlavne nemysli na to, že si z malého mesta a bude to hanba. Nech si ľudia myslia čo chcú. Nebudeš predsa v manželstve, ktoré ťa neuspokojuje len preto, lebo sa to patrí a ľudia to chcú. Konečne začni myslieť na seba.

kacicka

taketo manzelstvo by som nechcela mat.rozpravali ste sa vobec aj o tom ako to mas ty rada?ak ta skutocne lubi a zalezi mu na tebe tak sa urcite posnazi.len neviem,ci to nie uz neskoro.ak nema zaujem,tak je sebecky a mysli len na seba.

syma

nevim ale lubili ste sa ked ste sa vzali???
ja som vydata 8 rokov, ale s manzelom sa pozname 10 rokov ale taketo nieco sa nam nestalo, je mily a nezny aj ked som oduta a bez nalady, neviem ci je to tym ze z mesiaca je min. 14 dni v zahranici, alebo sa jednoducho lubime az za hrob
boli ste od seba uz nikolko dni odluceni?? ako sa zachoval ked sa vratil aj vtedy myslel len na seba??
ak ano tak to vazne nema vyznam, nepisala si ci mate deti, ale ja by som to urcite riesila najprv rozhovorom a ked nic tak rozvodom!!!

Lienka7

Po prečítaní tohto článku som si len ťažko povzdychla a predstavila som si samú seba v tejto situácii...a uvedomila som si, že ja by som takto žiť asi nedokázala...aj keď netvrdím, že sex by mal byť stavebným a základným kameňom vzťahu, ale bez neho je to naozaj zvláštne spolužitie dvoch ľudí, ktorí sa navzájom čoraz viac vzdiaľujú a nedávajú si navzájom takmer nič. Prichádza chlad, odcudzenie a spojitosť je iba v rovnakom kľúči od dverí, na ktorom je jednom priezvisko a kam chodia spoločné účty a platby...a ak sú aj deti, tak toto je asi najväčší zhluk spoločných buniek, ktorý týchto dvoch ľudí spája. Ale...neviem, možno vás spája aj niečo viac. Vieš to pomenovať?
Nie je to jednoduchá situácia, ale v dnešnej dobe a v dnešnom svete, kde je dovolené takmer všetko (a ľudia si zvyknú na všeličo), sa to myslím dá riešiť....nenechaj sa takto citovo "zabiť". Je to tvrdé slovo, ale nemyslím to doslovne....Držím palce a rada sa s Tebou aj viac o tomto pobavím, ak teda budeš chcieť...Pekný deň