Podrazdena pokozka pri holeni

Majka92

ahojte... potrebovala by som pomôcť, po holení intímnych miest mám podráždenú pokožku a objavia sa mi červené vyrážky čo by mi mohlo pomôcť ďakujem

pacinka1990

Ja mám tiež tieto problémy a odporúčam dezinfekčnú indulonu. Ranky vám vydezinfikuje, upokojí a uzavrie. možno by som skúsila ešte tú nechtíkovú liečivú. Je to hlavne lacné a účinné.

Albatros

Caute pekne Vas prosim o radu. Vyhodil som sa na hrudi neviem ale z coho vyzera to ako cucflek je to cervenkaste s cervenymi bodkami frajerka si mysli ze to je cucflek. Pomozte prosim diki

wikush

ked si ho nebudete vediet zadovazit vo flasticke, skuste prepichnut kapsule s cistym vitaminom e a pouzit to, malo by to byt to iste..

wikush

Vitamin E Olej - 100 %tny.. neviem ci ho dostat na Slovensku, ale skus.. ja som tiez skusala vsetko, od detskych pudrov, cez zubnu pastu :D, holenie v smere rastu chlpkov a ine, ktore mi odporucili baby z vselijakych for, ale ziadne vysledky..
az pred dvoma mesiacmi som si zadovazila vit. e olej a natieram si s nim jazvy a strie a aj po holeni ho pouzivam, dokonca sa moze aj pit, ved je to cisty vitamin.. jedine co ta moze odradit, ze je trosku lepkavy, ma konzistenciu skor ako med nez olej..

smejkooo

Ja som to tiez mavala ale zistila som ze ide o ziletku...odkedy mam azne kvlitne ziletky absolutne nemam problem:)