Chudnutie - obezita

fitporadna

čaute kočky,
skuste pozriet na www.fitporadna.sk - mozno tam najdete, co hladate a ak dokazete zmenit svoje stravovanie, schudnete - rozumne a natrvalo!!!

shanaz

caute baby ..vy ste take zlate ako sa tu podporujete mozem sa k vam pridat?Mam ten isty problem...165cm a 84kg a do leta chcem aspon 15-20kg dat dole..som 7mesiacov po porode..od porodu som schudla 13kg ale nejako sa to zastavilo...tak sa k vam pridam ak vam to nebude vadit..

adriana.b verzia 2

Skor by si mala respektovat a pocuvat tych co uz su chude, vecsinou tam sa skryvaju spravne odpovede, na pripadne tvoje otazky.

adriana.b

Adriana.b: tak to vyskusame spolu ja mam ten isty problem ako ty by sa dalo povedať. Vies jednu vec sa musis naucit je to tazke a ani mne to este stále nejako poriadne nejde ale musis sa povzniesť nad tým ze niekto chce schudnut len 4 kg. No boze o chvilocku si to budeme hovorit my. co ty nato.

winnie

adriana.b - ahoj, prajem ti vela stastia, pojde ti to urcite rychlo :) staci zmenit stravovanie a pridat pohyb a ani sa nenazdas za par mesiacov z teba bude kocka, hovorim s vlastnej skusenosti :)

adriana.b

klud lienka prave preto ze je to slobodne forum som napisala co som napisala....takze ked sa ti nepaci napis kukovi

lienka*

toto je slobodne forum a kazdy si tu moze pisat co chce!!!!aj keby tu chcel niekto schudnut len pol kilo tak je to jeho vec a ty to nemusis citat a kritizovat to, nikto ta do toho nenuti!!!!!!to ze tebe treba 40kg je len len tvoj problem