Aké máte skúsenosti s tými šampónmi od AVONu - Advance Techniques. Pomohli vám a ak tak ktorý druh a na aký typ vlasov. Diky za info.
Šampóny AVON - Advance Techniques
Podla mna su tieto sampony take dost "kremove" a aj dost penia, takze asi nie su najvhodnejsie. Sama ho pouzivam uz dlhsiu dobu ale dakedy striedam aj s inou znackou, lebo mam pocit, ze mi az tak nepomaha.
ok a kde dostanem generu? a ktora vyhladzuje vlasy,oni maju viac druhov masiek,vsak?
nie neskusala,to je na krepovite vlasy? teraz pouzivam nivea straight and easy,dost mi to pomaha uhladit a narovnat.viem,ze je to plne chemie,ale co mam robit?
ja pouzivam len advance balzam na vlasy..taky v tej modrej doze..a je super,vlasy mi po nom krasne vonaju a krasne sa lesknu..ale sampon pouzivam gliss kur a s tym som tiez spokojna..
Mimi323:ja by som si alverde rada kupila,skoda,ze nemaju nieco take na krepovite vlasy,co ich kusa narovna.
ahoj mimi, my sme si spolu vcera pisali... len mi strasne blbne pc,stale sa mi vypina... tak asi aj teraz mam len par minut:o((... tak preto som ti uz neodpisala vcera. Bola by si taka zlata a mohla mi poslat tie fotky?
simly-illogical@azet.sk
dakujem ti krasne, popripade ti mozem aj ja poslat ake mam vlasy teraz :-).
Este raz dakujem:-).