Šampóny AVON - Advance Techniques

diana

Oki diky za rady veľmi mi to pomohlo. A ešte by som sa chcela spýtať nejaký fakt účinný šampón na mastné vlasy a aj lupiny okrem Henny a Alverde, ďakujem moc.

tip

Podla mna su tieto sampony take dost "kremove" a aj dost penia, takze asi nie su najvhodnejsie. Sama ho pouzivam uz dlhsiu dobu ale dakedy striedam aj s inou znackou, lebo mam pocit, ze mi az tak nepomaha.

Mimi323

Genera vyhladzuje vlasy, niveu som neskušala. Viac je v téme Genera, zatiaľ sme sa všetky zhodli, že je naj :)

tyrusqa

nie neskusala,to je na krepovite vlasy? teraz pouzivam nivea straight and easy,dost mi to pomaha uhladit a narovnat.viem,ze je to plne chemie,ale co mam robit?

meForMe

ja pouzivam len advance balzam na vlasy..taky v tej modrej doze..a je super,vlasy mi po nom krasne vonaju a krasne sa lesknu..ale sampon pouzivam gliss kur a s tym som tiez spokojna..

zuky

ahoj mimi, my sme si spolu vcera pisali... len mi strasne blbne pc,stale sa mi vypina... tak asi aj teraz mam len par minut:o((... tak preto som ti uz neodpisala vcera. Bola by si taka zlata a mohla mi poslat tie fotky?
simly-illogical@azet.sk

dakujem ti krasne, popripade ti mozem aj ja poslat ake mam vlasy teraz :-).
Este raz dakujem:-).