Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Šampóny AVON - Advance Techniques

Luulii

Od Oriflame su celkom dobre sampony, ja mam echinacea a hrozno a teraz su tie Hair X, takze skusim aj tie.
Ak by ste chceli Oriflame a ste z Kosic, kludne mi napiste(luli@zmail.sk), ja ho robim :)

monika987

ahojte ja mam 25 rokov, nikdy som nemala na nič alergiu, na jedlo, kozmetiku, ani lieky , pleť mam uplne čistu, ale uz poi prvom použiti tohto samponu ma po par minutach začala svrbiet hlava a tvar a na tvari sa mi urobilo dost vyrasok. takze nikdy viac, jednu blbu skusenost s avonom som mala aj pred par rokmi takze ja uz nikdy viac

diana

mrkvus ja by som ti poradila: Vyhľadaj si vo svojom okolí niekoho, kto robí s Oriflamom a prelistuj si 5.katalóg tam budeš mať na okraji možnosť objednať si vzorku najnovšieho šampónu na farbené vlasy v 6.kampani bude ako novinka a vôbec nebude drahý, navyše krásne vonia no vyskúšaj zatiaľ vzorku ak chceš vzorka stojí okolo 40 centov, vyskúšaj ja si z tohto radu objenám na mastné vasy tak uvidime.

tyrusqa

ahojte baby,chcela by som vam povedat jednu imfosku o samponoch z avonu:baba ktora vlastni obchod,kde kupujem farbu na vlasy(specializovany obchod kader.potreb) predava farby ako inebrya,londa,wella,schwarzkopf a pod. je specializovana odbornicka uz dlhe roky.upozornila ma na sampony z avonu,pantene a organics(uz sa nevyraba),tieto sampony obsahuju viac zeleza a uvedene znacky farieb potom nemusia chytat tak ako by mali,ale bud tmavsie alebo svetlejsie.

biu

väčšiu hovadinu som si na vlasy nikdy nedala :( nestojí to za nič. vobec. mala som ten žltý na rovné a hladké vlasy. vlasy som mala presne také isté, dokonca by som povedala že boli horšie ako predtým :(