no takze zacala by som asi takto...mam 166 cm a 52 kg. Beriem HAK Chloe, predtym som mala 50 kg :( chcela by som naspat svoju povodnu vahu, ale nejde to, cvicim pravidelne, jem 5krat denne mensie davky a stale nic, este sa mi to zda byt aj horsie. O co sa vsak jedna je, ze by som sa chcela opytat, ako casto sa vazite ked sa snazite schudnut. Lebo mna niekedy ta vaha tak demotivuje, ze mam potom strasne zlu naladu :( ale neda mi neodvazit sa :( prosim poradte nejako
zopar otazok
Podla mna je najlepsie nevazit sa, ale odmerat si miery ... a urcite nie kazdy den, lebo behom dna az dvoch su miery takisto ako vaha rozne - napr. aj len to, kolko vody vecer vypijes, moze ovplyvnit, kolko bude rano vazit. A kedze pit treba, nie je to objektivne meranie. Ked som zhadzovala vahu po detoch, viedla som si tyzdennicek, kde som si trikrat do tyzdna zapisovala svoje miery - prsia, pas, boky, stehno a lytko ... to je podla mna presnejsie meranie ako vaha ... a uz ked sa vazis, tak stale v ten isty cas na tej istej vahe ... a nie denne, lebo prave to moze byt demotivujuce!