Neviniatka alebo skúsene??

leerka

ja si myslim nieco take ako napisal marek, ze ten stred je najlepsi....nie zidana placha baba, ktora sa ani neavie ozvat, nevinne mrka ocickami a takisto nie an iziadna semetrika, dracica.....

nazor

myslim ze aj ked niektori tvrdia ze chcu aby zena pre nich bola vsetko, v skutocnosti ale chcu aby za sebou co to mala... mam jedneho super kamosa, paradne sa s nim o vsetkom da pokecat, u zien si vazi strasne vela veci, ale mnoho jeho vztahov stroskota na zlom sexe, pretoze chce dokonalu partnerku vo vsetkych smeroch... takze tak :)

:-d

neskusenu vo vsetkom co sa tyka zivota. Nuz, ale clovek sa uci cely zivot a vsetko zle je na nieco dobre. Ja nerypem, ani nechcem, len konstatujem:-D
Drz sa

_Marek

mlada neznamena hned ze nie je ten zlaty stred.neskusena myslis v com?v sexe?no tak som rad ze vo svojich 15 este s nikym nespala.lebo to sa dnes povazuje za skusenost nie?to ze mlada zabka sa vyspi s hocikym.

_Marek

Na tuto temu som sa raz bavil s kamosmi a zhodli sme sa natom(teda aspon my co sme tam boli)ze zlaty stred je najlepsi.nemam rad zeny ktore su prilis zakriknute nevedia sa samy o seba postarat ani onicom porozpravat ale zase ani zeny ktore su prilis vyzivave hlucne otravne namyslene....normalna zena ktora ma z kazdeho rozka troska.To je ale len moj nazor.