masturbacia

Príspevok v téme: masturbacia
cucko

ahojte..potrebujem pomoc...ako sa mam vyprstovat? mne to nikdy nejdeee...ako pocitujem pritom vzrusenie ale nic taqee..ja uz nevjem ako sa mam uspokojit...chcela by som nieco pestrejsie ale neviem co.... keby bol nato niaky navod :( môj chalan to vje genialne ale teraz odisiel na 3 mesiace a sa to neda vydrzat..pls pomozte mi...budem moc rada dakujeem :)

Lolka

láska k Bohu nie je fanatizmus a keby onanuje nebol hriech by som to tu asi nepísala. áno onania je hriech a tazký...

xixixaa

najprv odpoviem tej co zalozila tuto temu. suhlasim s :), drazdi si klitoris rukou,ci niecim inym...napr sprchou je to super. Dosiahnes tak vrchol skor,ako keby si sa len prstovala.

teraz k lolke: sex je biologicka potreba, tak isto ako potreba jedla, spanku, dychania... Ano skus hladat duchovne onee ako farari, z ktorych je v sucastnosti najviac pedofilov. A to svadci tomu, ze ak budes svoju sexualnu potrebu utlacat, niekde sa to prejavit musi

xyz

lolka nic v zlom,ale mam pocit,ze si prehnane nabozensky zalozena,teda skor to hranici s fanatizmom a to ze ludia onanuju nie je hriech a ani nikomu tym neublizuju

Lolka

poviem na to ze robia chybu ak si tak odburavajú stres, ze hladajú telesné pozitky....pretoze keby hladali Boha mali by pokoj a uzdravenie:-DUrcite od toho stresu:-D

vevericka

lolka..a co vylhasenia vedcov, masturbaciou si muzi zlepsuju zdravie hlavne, co sa prostaty tyka a obe pohlavia sa tak zbavuju stresu, co zdraviu tiez prospieva....na to co povies??

zitta

Ti co si ho casto honia, maju silnejsie libido, cize viac sexualnej energie, vobec to neznamena to, ze im chyba laska. To co je za volovina?

Lolka

tak sebecky stastný ze? stastie v ktorom je sebectvo to je pre vás stastie, to ze si s tým pomahate sami je sebectvo...

sweet_lolitta

Lolka, naozaj pises kraviny. Mne laska nechyba ani mojmu partnerovi, no ked nie sme nejaky cas spolu, tak si vieme pomoct aj sami a sme stastni :)

vevericka

loka avsak tym, ze je povies, ze jej nieco v zivote chyba, jej nepomozes..to vie aj sama, ze jej chyba priatel ktory na 3 mesiace niekam odisiel:)..ked chce vediet ako na to, asi to bude robit bez toho, ze by si jej ty tu radila, ake je to nenormalne..