Rakovina krčku maternice

mam to za sebou

Dievcata,zeny,mne sa to prihodilo a ak vam s tym pomozem budem rada.Aj ked odpoved nikdy asi nespoznam,kedy som to dostala a ako.Pred 2 rokmi som bola na citologii a uz vtedy mi doktorka povedala,ze mam 3-jku a vraj budem musiet ist pravdepodobne na maly zakrok na krcku maternice.Lenze ja som mala v tom case kvasinkovu infekciu a po dobrati liekov som sa citila uplne v poriadku.Par ludi mi potvrdilo,ze som mala asi skresleny vysledok,nakolko som nebola ok,ked mi brala ster.Z nejakych dovodov,ktore nebudem rozoberat,som sa dostala na citologiu az o 2 roky.Znova som mala 3-jku.Zistili mi,ze mam abnormalne mnozstvo virusovych buniek a hned na mieste mi ich "zabili" s zmrazenim.Vobec to nebolelo,iba som mala asi tyzden az 10 dni,taky vodovy vytok.Povedal mi doktor,ze 90%zien je vyliecenych po tomto zakroku.O pol roka mam dojst na citologiu a ak by nahodou niektore bunky prezili,znova sa zmrazia a to je vsetko.Chcela som vam vsetkym dat nadej,ze sa nemusite hned zlaknut.Chodievajte len pravidelne na citologiu,lebo to skutocne neni velky problem.Pred tym,myslim 2 rokmi,som mala stale v poriadku citologiu.Chodila som na nu pravidelne.Ja by som tiez rada vedela,ci to mam z minulosti a ako je mozne,ze sa mi to prejavilo az pred 2 rokmi.Som totiz 6 rokov vydata a teraz mam len taku dilemu,ci to nemam od manzela,hoci vyzera byt v poriadku.Ale to sa asi nedozviem,je to prilis citliva tema u nas.Este mi doktor povedal,ze by som mala byt teraz imunna proti tym bunkam.Tak som zvedava.Takze nebojte sa a nezanedbavajte sa,lebo vraj z tychto buniek,pokial sa nezlikviduju vznika rakovina.Tak to je vsetko co viem,majte sa pekne!!!

nezaregistrovana

apropo niektoré si to robia sami . a j s nim roky a nic im nieje .A nemajú ziadne cipky ani tantum rosa...

zds

Nezaregistrova, asi mas za sebou zle skusenosti. Skus sa trochu nad ne preniest a napisat v duchu inom, ved ide o taku temu, ktora sama osebe moze byt dost frustracna.

nezaregistrovana

to neni ako vycistit si ucho aby si lepsie pocul.Aké Tantum Rosa ? Aké obrúsky ? Aké kokotiny ?Ked sa dievcina raz vyspí z chalanom a má nejaké potiaze . Znamená to ze sa o seba nestará ako sa patrí a ze si za to moze sama ? Dostatocná hygiena ? To akoze si tam do diery pchajú zeny sprchy z prúdom vody ? Alebo iné dez. Tantum rosa majú na policke v kúpelni ?Zivná poda ? A co ked nexexuje z 99 - timi ? A má tam problém z jedným .Existuje 100% odstránenie toho bordelu co tam zeny majú ?To znamená ze za dobrí sex musí zena trpiet celý zivot vseliakými kandidozami ? A co te lekárky a doktory ? Ani za krista to zene nevisvetlia.

nezaregistrovana

a ako si myslís ze to je ? Ze pánbozko z neba zosle tu chorobu ? Nejde o traumaticke zazitky . Ja sa na to snazim dojst logicky.Sliznica o sliznicu sa trie a k tomu teplo a vlhko.
To neni ako ked si clovek umyje ruky dezinfekcnim mydlom Protex .A ako si to tam má zena vycistit po celonocnej "smykacke" ? Co ? Az do criev si má pustit tú sprchu ? Co ? Ako ? Vypumpovat zalúdok ? Dal si pipika sterilizovat aky tam nemal streptokoki a i.?