trpnutie po ci sekcii

Príspevok v téme: trpnutie po ci sekcii
simonka27

chcem sa spytat niekoho kto s tym ma skusenost som 3 mesiace po sekcii a este stale mam akoby strpnute brucho ako tak nemam bolesti aspon ich nepocitujem len ked si rukou prejdem po bruchu tak citim take strpnutie take palenie brucha alebo koze je to v poriadku alebo nie musim uz k lekarovi ale rada by som vedela aj nazor zien ci je to mozne

salonka

Pochopili sme to správne.Ano aj koža je taká akoby cudzia....Možno to nie je ten správny výraz,ale je to také čudné,čo človek nejakú dobu naozaj cíti.

simonka27

trosku ste ma upokojili aj ked neviem ci ste ma spravne pochopili mna neboli jazva ale brucho koza nielen okOlo jazvy ale do polky brucha tak preto som sa pytala

salonka

Ahoj Simonka!Nemusíš hľadať za týmito pocitmi nič výnimočné.Je to úplne normálný pocit.Ja som po dvoch sekciách,viem,že som mala tiež tieto pocity,niekedy ma ťahala až akoby štípala jazva v jednom mieste a po prvej sekcii som niekedy mala pocit,že mi sťahuje vnútro ako pri ovulácii,ale len občas.Po druhej,kedy som mala už 36 rokov,tak som pomaly tieto pocity nemala a dosylova som ani nevedela,ako som sa rýchlo zotavila.Ani som si jazvu nenahrievala a to som bola riadne obézna a musím skonštatovať,že sa mi jazva zahojila bez nejakých hrbolcov.Iste záleží aj od telesnej konštelácie každéj maminy,čo platí u jednej,nemusí i u druhej.Iste sa ešte šetri,nenamáhaj sa ťažkými vecami,ono sa to nezdá,cítiš sa dobre,aj vládzeš všetko,ale telo potrebuje ten oddych,aby si sa aj Ty dobre cítila,aj maličké malo stále zdravú maminu len pre seba.Držím Ti palce,aby si sa týchto pocitov rýchlo zbavila a užila si maličké.